MENIU CAUTĂ

Vica Blochina, după cura de detoxifiere. „Am slăbit 4 kilograme”

Distribuie

Vica Blochina  are grijă să fie în formă fizică maximă încă de la început de an. Blonda a mers la o cură de detoxifiere la un centrul de specialitate din Brașov.

Vica Blochina este foarte atentă la felul cum arată și cum se simte, motiv pentru care acordă o mare importantă îngrijirii. Abia ce a început anul 2019 că blonda a dat fuga la o clinică de specialitate din Brașov, pentru a face o cură de detoxifiere.

Cura de detoxifiere a avut rezultatele scontate de blondă. Vica Blochina a dezvăluit că a slăbit 4 kilograme după patru zile la detox.

„A patra zi de detoxifiere și am pierdut deja 4 kilograme. Astăzi e ziua de apă. Urați-mi succes!”, le-a transmis Vica Blochina celor care o urmăresc în mediul online.


„Sunt împachetată efectiv… și rezultatul este fenomenal! Ganglioni limfatici sunt stimulați, iar corpul elimină toxinele în mod natural! Nu ne place retenția de apă! Așa că o eliminam prin presodrenaj… relaxare maximă…”, a mai spus ea.


Vica Blochina este o fostă dansatoare. Blonda a devenit cunoscută după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu antrenorul Victor Pițurcă. Din relația celor doi a rezultat un băiat, Edan.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Citește mai multe despre vica blochina, Victoria Blochina, cura de detoxifiere și slabit pe Libertatea.

Comentarii