Mergi direct la conținut »
Cum se distrează Vica Blochina cu fiul ei. Se cunoaște că-i băiatul lui Pițurcă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se distrează Vica Blochina cu fiul ei. Se cunoaște că-i băiatul lui Pițurcă

Cum se distrează Vica Blochina cu fiul ei. Se cunoaște că-i băiatul lui Pițurcă

Vica Blochina le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea pe internet cum se joacă alături de fiul ei, Edan.

De Dana Aramă,

Vica Blochina este o fostă balerină care a devenit cunoscută în peisajul moden din România după ce s-a aflat despre relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist și actual antrenor Victor Pițurcă.

Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un băiat, Edan, care este frumușel foc și foarte energic în tot ceea ce face.


Te-ar putea interesa și: Ceremonie în lacrimi! Sora lui Andrei Bucă, botezată în biserica în care a fost dus pe ultimul drum tânărul mort în Colectiv . Mama lui Andrei a născut fetița la 52 de ani! FOTO


Cum se distrează Vica Blochina cu fiul ei. Întrecere la masa de fotbal

Vica Blochina, care a avut 100 de kilograme pe vremea când era gravidă,  petrece mult timp în compania fiului ei, Edan, ori de câte ori are ocazia.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce se întreceau la o masă de fotbal. Se cunoaște că Edan este fiul lui Victor Pițurcă, pentru că este la fel de pasionat de acest sport ca și celebrul său tată.

„Fotbal dimineața ,la prânz și seara!!:)))))))”, a spus Vica Blochina, care este specialistă în cosmetice preparate în casă.


Citește și: Fostul soț al Israelei Vodovoz a ajuns să cerșească pe stradă. Cum a fost surprins pe străzile de la Cannes


Close
Închide
  Close