Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ A moștenit și postul, și salariul lui Mădălin Ionescu! Victor Slav câștigă 7.000 de euro la Kanal D
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ A moștenit și postul, și salariul lui Mădălin Ionescu! Victor Slav câștigă 7.000 de euro la Kanal D

EXCLUSIV/ A moștenit și postul, și salariul lui Mădălin Ionescu! Victor Slav câștigă 7.000 de euro la Kanal D

Victor Slav câștigă bine, bine la primul lui job în TV, de când emisiunea de dans de la Antena 1, pentru care a părăsit PRO TV-ul, a murit în fașă. Se pare că turcii de la Kanal D nu s-au uitat la faptul că era inactiv de ceva vreme și au fost mai mult decât generoși cu el.

Victor Slav a câștigat prin înlocuire locul lui Mădălin Ionescu la show-ul de noapte al postului Kanal D. Retras din activitate după ce a decis să-și prioritizeze viața personală și sănătatea, acesta din urmă a intrat în concediu de paternitate și a lăsat vacant un job bine plătit, râvnit de mulți. Surse din interiorul postului ne-au dezvăluit că acesta câștiga undeva în jurul a 8.000 de euro în ultima perioadă, ceea ce i-a plasat și indemnizația de creștere a copilului pe lista celor foarte mari (85% din salariu).


EXCLUSIV/ S-a recăsătorit în pușcărie cu un tâlhar! Asasina sirianului l-a uitat pe amantul închis și el pentru complicitate la crimă


Victor Slav câștigă 7.000 de euro la Kanal D. Convins mai repede decât credea

Cel care i-a urmat, în speță Victor Slav, a moștenit un scaun călduț și din punct de vedere al succesului profesional, dar mai ales din punct de vedere financiar. Se pare că înțelegerea făcută de Slav cu noii lui șefi se apropie incredibil de mult de cea pe care o avea Mădălin Ionescu. Așadar, iubitul Biancăi Drăgușanu nu ar câștiga chiar 8.000 de euro, ci vreo 7.000, bani curați pe cartea de muncă.

Asta ar putea explica și viteza cu care Slav a acceptat postul, după doar câteva zile de negocieri, cunoscută fiind aversiunea ei pentru valența tabloidă a știrilor mondene de la noi, valență cu care show-ul lui defilează la loc de cinste în topul audiențelor.


A făcut infarct în timpul Bacalaureatului. Nu a mai rezistat stresului


 

 
 
Close
Închide