De Ana Maria Păsat,

Andreea Berecleanu își aniversează onomastic, doar că, pentru vedeta tv, această zi va fi una tristă, diferită de cele din anii precedenți. Știrista și-a pierdut tatăl, și nu-i arde de petreceri. Ea a mărturisit însă cam care ar fi cadourile preferate de ea, cu ocazia vreunui eveniment de acest gen.

”Acum e la moda mall-ul..Și când ajung în mall, ajung în primul rând la film, la cărți. Cărți, un film bun pe care poate să-l văd acasă, bilete la un concert, cam asta mi-aș dori”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Libertatea.

Vedeta are nu mai puțin de 25 de ani petrecuți în televiziune și nu se vede făcând altceva. În toți acești ani, ea nu a avut niciodată intenția de a se reorienta. Tocmai pentru că, spune ea, ”nu a existat niciun motiv care să o determine să facă acest lucru”.

”Am 25 de ani de televiziune. E adevărat, toată lumea mă întreabă cum e posibil. Eu am peste 40 de ani, dar am început această carieră la 18 ani. Nu am avut de ce să renunț. Mai fac și altceva, în timpul zilei, alte proiecte care-mi sunt foarte dragi”, ne-a mai spus aceasta.

Își face timp mereu pentru familie

Chiar dacă a avut mai mereu un program extrem de încărcat, vedeta nu și-a neglijat niciodată familia. Din contră, tot timpul, aceasta a fost prioritară.

”Am reușit să o împac întotdeauana. Asta mi-am și propus, ca familia să fie pe primul plan. Mai ales că această meserie e ca o sugativă a timpului. E important ca copiii să trăiască cu noi. Au nevoie de noi..În mod special, stă, împreună în timpul week-endului. În cursul săptămânii mai puțin, că ei merg și la after school”, a mai spus vedeta tv.


“Dosarul” TAROM, episodul 7: Autoritatea Aeronautică a descoperit piese neconforme la aeronavele companiei


 

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
GSP.RO
Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși