MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 07:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune pe nedrept

Distribuie

Pusă pe tușă de patronatul turc pentru indisciplină, Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune pe nedrept. Fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” speră ca în cel mai scurt timp să primească un alt proiect, la orice post de televiziune.

Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune

Bianca Drăgușanu a prins gustul emisiunilor în direct și spune că nu va înțelege niciodată de ce nu i s-a mai prelungit contractul la „Te vreau lângă mine', considerându-se profesionistă 100%.

„Eu dacă nu aș face nimic, efectiv cred că aș muri. Așa că am energie să le fac pe toate pentru că le fac cu drag și le fac din tot sufletul meu și reușeșesc să le duc la bun sfârșit. Totul. Adică plec dimineața de acasă pe la 9-9:30, ajung la atelier, stau până pe la ora 11:30, când deja mă îndrept spre Kanal D unde mă pregătesc, make-up, păr, hainele pe care le-am luat cu mine deja de la atelier, intru în direct la ora 13:00, ies la ora 15:00, după care opresc undeva 40 de minute, o oră să mănânc, după care am câteva contracte de imagine care trebuie onorate și sunt programate pe zile.

Pe la 18:30-19:00 pot să spun că ajung acasă și de atunci trebuie să fiu nouă și energică, și luată de bună de către Sofia care nu știe că mami a muncit toată ziua', povestea Bianca la „Interviurile Libertatea', completând că se înțelege perfect cu întreaga echipă și că simte că poate evolua de la o emisie la alta.

Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune

Nu cred că este vorba neapărat despre mine. E vorba despre echipa din care fac parte. Mă simt ca într-o familie și o spun din tot sufletul meu. Cu oamenii ăștia cu care mă văd zilnic împart și bune și rele. Suntem foarte uniți și chestia asta contează foarte mult pentru mine. Să ai compatibilitate cu oamenii cu care lucrezi'.

Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune

Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Cu toate că susținea că primește doar aprecieri pentru modul în care-și făcea treaba, tot în urmă cu 4 luni ne declara că avea nevoie de mare ajutor pentru a răzbate într-o emisiune în direct. Bianca spunea totul, cuvânt cu cuvânt, din ce îi șoptea producătoare în cască, ce-i drept lucru destul de întâlnit în televiziune, însă deloc agreat de unele trusturi care-și doresc ca moderatorii lor să fie extrem de coerenți.

„Recunosc că la începutul acestui sezon am stat de vorbă cu șefii mei, cu unul dintre ei, care m-a felicitat pentru disciplina pe care o am. Pentru că eu nu ajung târziu, vin mereu pregătită și sunt atât de fascinată și iubesc atât de mult ceea ce fac încât în fiecare zi învăț lucruri și mă bucur enorm evoluția mea este apreciată la nivel înalt și aici mă refer direct la șefii mei. Dar toată această evoluție a mea nu mi se datorează neapărat mie, cât întregii noastre echipe, oamenilor cu care eu lucrez', ne-a mai spus Bianca, care a recunoscut că toate discursurile de la începutul emisiunii îi erau suflate în cască.

Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune

La început îmi era foarte greu, nu am mai lucrat niciodată cu o cască în ureche și să vorbesc în timp real tot ce mi se spune. Pentru că intro-urile pe care le fac împreună cu producătoarea mea, Anca, le scriem pe o foaie ca să nu pierdem șirul ideilor și Adelina, cealaltă producătoare, mi le spune în cască. Eu nu trebuie să mă abat nicio propoziție de la intro și trebuie să o spun și cu o interpretare artistică. Totodată trebuie să mă concentrez că în cazul în care se întâmplă ceva să știu unde am rămas ca să pot să continui ideea'.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. 'Fraților, unde dracu m-ați dus!' – VIDEO

Comentarii