MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Mihai Mitoșeru a intrat la cheltuieli înainte de nuntă. Câinele i-a ros toți pantofii!

Distribuie

Mihai Mitoșeru are o mare problemă. Acesta a fost nevoit să dea o raită prin magazine după ce unul dintre cățeii săi i-a ros toată încălțămintea.

Mihai Mitoșeru se află în febra pregătirilor pentru nunta sa cu Noemi, care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Pe lângă achiziționarea celor necesare – costum de ginerică și pantofi – actorul a trebuit să dea o raită prin magazine și pentru a-și procura încălțămintea necesară pentru a avea cu ce ieși din casă. Asta pentru că Avi, unul dintre cei doi căței ai săi, l-a băgat la cheltuieli, după ce a atentat la pantofii săi. La toți.

”A avut boală pe noi. Nu prea mai am pantofi. Îi mănâncă pe toți, cred că de aceea e și așa plinuț. De o perioadă stă la mama, dar o să-l iau înapoi. Latră foarte rău, mănâncă foarte mult”, a povestit Mihai Mitoșeru pentru Libertatea.

Foto: Dumitru ANGELESCU/ Video: Cosmin NISTOR


EXCLUSIV/ De la Băsescu încoace, viața în Nana merge cu hopuri. Morților li se iau terenurile, iar viilor, recoltele


Vrea un băiat

Altfel, actorul a mai spus că nu și-a ales încă ținutele pentru nunta sa, dar că a umblat prin magazine după rochia de mireasă a soției sale.

”Nevastă-mea stabilește tot. Și când facem copii. A zis că după nuntă, eu aș fi vrut mai devreme. Avem deja doi, pe Avi și pe Misha. Dar mai vreau cel puțin unul, un băiat dacă s-ar putea. Dacă va fi fetiță, s-ar putea să mă înțeleg mai bine cu ea”, a adăugat acesta.

Mitoșeru a mai spus că părinții lor spirituali vor fi Romică Țociu și soția sa.


FOTO EXCLUSIV/ Imaginile durerii. Apropiaţi şi necunoscuţi au plâns la căpătâiul Denisei Manelista


 

Citește mai multe despre Mihai Mitoseru și caine pe Libertatea.

Comentarii