Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște. „Noi nu mâncăm mare lucru”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște. „Noi nu mâncăm mare lucru”

VIDEO EXCLUSIV/Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște. „Noi nu mâncăm mare lucru”

Dacă în urmă cu câțiva ani Teo testa în bucătărie fel de fel de rețete, de când și-a micșorat stomacul abia dacă se mai apropie de aragaz. Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște.

De Denisa Macovei,

Teo Trandafir nu gătește- Teo pe canapea în platoul emisiunii TeoShow

Moderatoarea de la „Teo Show” și fiica ei, Maya, locuiesc într-o vilă din apropierea Bucureștiului, casă în care s-au mutat de puțină vreme și în care nu prea s-a simțit  miros de mâncare. Nici măcar de Paște Teo nu are de gând să aprindă aragazul și, ca majoritatea românilor, să facă fel de fel de produse tradiționale. Totuși, va respecta o parte din tradițiile pascale și anume, vopsitul ouălelor. „Asta cu vopsitul ouălelor este treaba Mayei. În rest noi nemâncând mare lucru, eu am operația respectivă la stomac, preferăm să nu ne obosim. Înțelegi? Adică de ce să te întrebuințezi dacă nu e musai. Doamne este plină lumea asta de dulciuri minunate, pentru ce să ne apucăm să le facem noi?”, ne-a povestit Teo.

Teo Trandafir nu gătește- Teo alături de fiica ei, Maya

Teo  Trandafir nu gătește, însă ia produse semipreparate

Dat fiind faptul că va munci în perioada Paștelui și nu-și poate lua nicio vacanță, Teo s-a gândit că ar trebui totuși să simtă că vin Sărbătorile și la ele acasă, așa că cel mai probabil vor lua câteva produse semipreparate pentru a da un iz de cozonac și în bucătăria casei în care Teo locuiește cu chirie. „Poți să le iei semipreparate ca să miroasă frumos în casă. Le iei făcute în tavă, le bagi la cuptor și miros a cozonaci”, a completat prezentatoarea Tv.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

Primele declarații ale singurului supraviețuitor al accidentului din Neamț. Și-a pierdut fratele și cumnatul

 

 

Close
Închide
  Close