Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Fiul lui Kamara a reușit să se ridice singur după intervențiile din Turcia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Fiul lui Kamara a reușit să se ridice singur după intervențiile din Turcia

VIDEO/ Fiul lui Kamara a reușit să se ridice singur după intervențiile din Turcia

Au apărut primele rezultate, după ce fiul lui Kamara a suferit trei intervenții cu celule stem, în Turcia. Leon a fost  diagnosticat cu tripareză spastică, la scurt timp după ce s-a născut, iar de atunci, a început chinul.

Leon, în vârstă de 5 ani  mișca și folosea doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Kamara a venit acum cu veștile bune, după mai bine de o lună de tratamente.  Leon a reușit să se ridice din pat, să își miște corpul. Artistul a publicat și un video cu băiețelul care a făcut mari progrese.

Brigitte Pastramă a reacționat imediat: Bravo, Leon! Kamara, ești pentru mine un exemplu de viață, un părinte unic, un luptător! De asemenea, Enzar Duman, tot respectul??”, a scris bruneta pe contul de socializare.

Citește și

Tolo: Patroana firmei favorite a primarului Florea spune că i s-a reziliat contractul de 53 de milioane de euro pentru locurile de joacă! Dacă achiziția era corectă, de ce s-au panicat și au anulat-o?!

Close
Închide
  Close