Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Paște cu pește, nu cu miel! Ioana Ginghină e așteptată de mama ei, la Sibiu, cu un meniu special
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Paște cu pește, nu cu miel! Ioana Ginghină e așteptată de mama ei, la Sibiu, cu un meniu special

VIDEO/ Paște cu pește, nu cu miel! Ioana Ginghină e așteptată de mama ei, la Sibiu, cu un meniu special

Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol și fiica lor, Ruxandra, nu se ating de carne de sărbătorile pascale, pentru al doilea an consecutiv. Cum toți trei sunt vegetarieni, vor înlocui friptura de miel cu pește. Iar meniul special pentru ei cade în grija mamei actriței.

De Andreea Romaniuc Archip,

Actrița va petrece Paștele la părinții ei, unde întreaga familie se va reuni. Prin urmare, mama Ioanei va găti două meniuri: cu și fără carne.

„O să mergem, ca de obicei, la Sibiu, deci, practic, eu nu gătesc nimic. Mergem la părinții mei, pentru că s-a nimerit să fie și vacanța copiilor. O să mâncăm ca toată lumea, doar că mai puțin friptură de miel, o să fie pește, înlocuim mielul cu pește, nu ciorbă de miel, o să fie supă-cremă. Mama ne face salată boeuf fără carne, salată de vinete, icre, probabil”, ne-a mărturisit Ioana Ginghină.

Alexandru, Ioana și fiica lor au renunțat la carne

„Mama nu se mai supără acum. La început a fost un șoc”

Actrița recunoaște că decizia ei de a deveni vegetariană nu i-a picat prea bine mamei sale. Femeia nu putea să conceapă faptul că fiica ei nu se va atinge de sarmalele făcute de ea de sărbători!

„Nu se mai supără acum, dar la început, da, a fost un șoc. Noi ne-am lăsat de carne într-o vară și prima sărbătoare fără a fost Crăciunul. „Cum, nu mâncați sarmale?”, Nu, nu mai mâncăm carne. Cum să nu mănânci de Crăciun sarmale? Era imposibil de crezut așa ceva! Dar acum s-a obișnuit, nu mai e o problemă. Nu pot să zic că a fost o dramă, doar că trebuie să facă ceva în plus pentru noi, adică trebuie să gătească pește și poate peștele nu l-ar fi făcut acum de Paște. Dacă vrea să ne mulțumească și pe noi, trebuie să-l facă, deși noi încercăm să nu-i chinuim pe oamenii la care mergem, ne găsim ce să mâncăm”, ne-a mai spus Ioana.

Ioana Ginghină petrece Paștele la Sibiu

Video: Sorin Cioponea

 

Citește și:

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”

 
 
Close
Close
Închide