MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2018 22:30

VIDEO/ Sanda Ladoși duce greul acasă. E și mamă și tată pentru copiii săi!

Distribuie

Chiar dacă are un program extrem de încărcat, Sanda Ladoși duce greul acasă. Ea este cea care se ocupă de copiii săi, pe care-i ajută la lecții.

De când ocupă o funcție de conducerea în cadrul Circului de Stat, programul artistei a devenit unul extrem de încărcat.

Potrivit propriilor mărturisiri, o zi normală începe dimineața și se încheie uneori seara târziu. Cu toate acestea, Sanda Ladoși duce greul și acasă. E și mamă și tată pentru copiii săi!. Vedeta este cea care se ocupă în mod deosebit de cei doi copii ai săi. Ea îi duce și îi ia de cele mai multe ori de la școală. Face lecțiile cu ei, și chiar tot ea este cea care își duce băiatul, de cele mai multe ori, la antrenamente, acesta făcând de câțiva ani fotbal, la un club privat.

”Lecțiile eu le fac. La matematică cu tatăl. Eu sunt cu latura cealaltă. Copiii sunt la Școala franceză, iar eu sunt singura care stăpânesc limba”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Totuși, artista recunoaște și necesitatea unei bone, la care momentan nu poate renunța.

”Băiatul merge și acum la fotbal. Câteodată îl duce mami, sau alți părinți cu care ne înțelegem. Uneori îl mai duce șoferul. Ne descurcăm, nu e simplu. Avem și bonă, copiii sunt totuși mici”, a adăugat aceasta.

Tot din cauza programului extrem de încărcat, Sanda Ladoși se menține cu alergări nocturne, după ce vine de la muncă.

Fiica îi calcă timid pe urme

În momentul de față, potrivit celor declarate de artistă, nicunul dintre cei doi copii nu au înclinații prea mari spre muzică. Doar fiica sa pare să-i calce, totuși, pe urme. Micuța este însă tare pasionată de acrobații, a și început să se antreneze pentru aceasta.

”Fiica mea îmi calcă timid pe urme. Îmi doresc să facă ce vor ei, eu îi voi susține chiar dacă nu vor alege muzica!”, a mai spus Sanda Ladoși.

CITEȘTE ȘI:

CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!

Comentarii