MENIU CAUTĂ

VIDEO/Cum era elevul Christian Sabbagh? „Am avut doar note de 10”

Distribuie

Dacă vrei să faci o vedetă să vorbească, întreab-o despre copilărie! Va zâmbi și își va aminti. Așa s-a întâmpalat și cu Cristian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Christian Sabbagh nu s-a schimbat prea mult de cum era ca și elev. Cel puțin așa susține el! La fel ca în prezent, știristul a fost mereu focusat pe ceea ce trebuia să facă, reușind să se numere printre cei mai buni elevi din școala lui. Iar despre prima zi de școală își amintește… „cu emoții, firesc. Îmi amintesc cu drag să știi. În fiecare an, în prima zi de școală, parcă mă revăd acum mulți, mulți ani. Mergeam cu mama de mână și abia așteptam, sincer să-ți spun, să-mi revăd colegii, prietenii. Eu primii ani de școală i-am făcut la Vălenii de Munte, ulterior am plecat în Liban. Era o reală plăcere și abia așteptam septembrie”, ne-a declarat Sabbagh, sublinind faptul că a reușit chiar să ia distincții pentru notele mari pe care le obținea.

Prima zi de școală a lui Christian Sabbagh a fost una cu emoții

„O să râzi, dar în primii ani eram foarte cuminte. Avem numai note de 10. Eu am prins perioada lui Ceaușescu și am fost mai întâi comandant de grupă, apoi de detașament și am ajuns și comandant de unitate în clasa a treia. Trebuia să fii printre cei mai buni, dacă nu cel mai bun ca să meriți chestia aia, dinstincția”, a mai spus prezentatorul de știri.

VIDEO: George Capoianu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Surpriză în familia actriței Mariana Buruiană. Ea a luat calea credinței, dar nepotul intră în lumina reflectoarelor!

 

Citește mai multe despre Christian Sabbagh, Anul școlar și prima zi de scoala pe Libertatea.

Comentarii