Mergi direct la conținut »
Viorel Lis e rău. Soția lui a făcut dezvăluiri dureroase. “Am fost la biserică”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorel Lis e rău. Soția lui a făcut dezvăluiri dureroase. “Am fost la biserică”

Viorel Lis e rău. Soția lui a făcut dezvăluiri dureroase. “Am fost la biserică”

 Viorel Lis e rău. Soția lui a făcut dezvăluiri dureroase în cadrul unei emisiuni tv. Oana trece prin clipe grele de când fostul edil al Capitalei se află la terapie intensivă.

De Livia Lixandru,

Oana Lis a dat detalii despre starea de sănătate a soțului ei. Viorel Lis a fost operat și se află încă la terapie intensivă.

 Viorel Lis e rău și se află încă internat în spital

„Viorel e într-o stare rea de peste o săptămână. Este prima oară când el cere să fie dus la spital. Într-o noapte mi-a zis că are impresia că îi dă cineva cu ceva în cap. Nu am ştiut că este atât de grav, dar durerile erau groaznice pentru el şi nicio pastilă nu îşi făcea efectul. A fost aproape de moarte. Am fost şi la biserică şi m-am rugat. E prima oară când rămân singură după 20 de ani. Nu l-am văzut niciodată atât de rău”, a spus Oana Lis la tv.

După ce a ieşit din operaţie, Viorel Lis a deschis ochii şi şi-a recunoscut soţia.  „A zis că prin faptul că vorbeşte cu mine e primul pas în noua lui viaţă. Mi-a spus că mă iubeşte şi că şi-ar dori să îmi găsesc pe cineva care să mă facă fericită, să nu rămân singura”, a mărturisit Oana Lis.

Citește și


REPORTAJ / Șapte români înfruntă Atlanticul pe un velier. Luptă trei săptămâni cu vântul, cu valurile și furtunile pentru copiii cu autism/ GALERIE FOTO


 

Close
Închide
  Close