Mergi direct la conținut »
Viorel Lis, la terapie intensivă. Soțul Oanei Lis a fost operat în această dimineață
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorel Lis, la terapie intensivă. Soțul Oanei Lis a fost operat în această dimineață

Viorel Lis, la terapie intensivă. Soțul Oanei Lis a fost operat în această dimineață

Viorel Lis, la terapie intensivă, după ce a fost operat în această dimineață. Oane se află alături de soțul ei, în aceste momente grele și speră să nu apară complicații.

De Livia Lixandru,

Viorel Lis a fost operat în această dimineaţă de colecist, după ce în ultima perioadă s-a simțit rău. Oana Lis a declarat recent cum i s-a făcut rău soțului ei și l-a dus de urgență la spital.

Viorel Lis, la terapie intensivă după intervenția chirurgicală

Acum Oana Lis a șteaptă vești din partea medicilor. ”Nu mai pot, jur. Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine și mai uit de ale mele. Nimeni nu știe ce e în sufletul meu. N-am ieșit deloc din casă azi de frică. Astăzi, acum câteva ore, dormeam în pat, știam că Viorel e în camera lui și eram foarte linistită. Din somn așa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot și am fugit.

L-am văzut ca a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu fața în jos. L-am ținut cu toată forță de bluză, dar n-am putut să-l țin bine. Din pat a căzut pe jos și s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătușa mea a avut așa ceva și am găsit-o așa, că știu simptomele”,  a povestit Oana Lis, care l-a cunoscut pe Viorel Lis când avea doar 18 ani.

Close
Închide
  Close