MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 10:06

Viorel Lis nu mai poate vorbi în urma accidentului vascular cerebral. Oanei îi este frică că soțul ei va muri

Distribuie

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei care în luna aprilie a acestui an a suferit un accident vascular cerebral puternic. Viorel Lis se confruntă acum cu o serie de probleme, una dintre ele fiind dificultatea de a vorbi. 

Fostul edil al Capitalei, în vârstă de 74 de ani, a suferit, pe 27 aprilie, un atac vascular cerebral care a lăsat urme adânci în viața lui.

Oana Lis a povestit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că starea de sănătate a lui Viorel Lis nu s-a îmbunătățit odată cu trecerea timpul, ci a devenit din ce în ce mai precară.

„A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică”, a mărturisit Oana.

Deși nu este bine, Viorel Lis și-ar dori o vacanță cu Oana, însă femeia spune că îi este teamă că fostul edil ar putea muri în avion.

„El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei pritene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oameni bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine”, a mai spus soția lui Viorel Lis.


Cine este Ilinca Obădescu, iubita lui Cătălin Cazacu. Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni prezentatoare TV


 

Citește mai multe despre VIorel Lis pe Libertatea.

Comentarii