Mergi direct la conținut »
Viorica de la Clejani a anunțat că își mai dorește un copil! Reacția lui Ioniță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorica de la Clejani a anunțat că își mai dorește un copil! Reacția lui Ioniță

Viorica de la Clejani a anunțat că își mai dorește un copil! Reacția lui Ioniță

Chiar dacă Viorica și Ioniță de la Clejani au o familie frumoasă, cei doi își mai doresc încă un copil. Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească a declarat că, dacă o să rămână însărcinată din nou, o să fie foarte fericită.

Invitați la emisiunea ”Acces Direct”, cei doi au făcut un test al dragostei, unde ea a dezvăluit că mai vrea un copil, deoarece Fulgy și Margherita au crescut, iar timpul petrecut alături de ei este din ce în ce mai scurt, potrit Spynews.

„Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit!”, a spus Viorica de la Clejani. Ioniță de la Clejani s-a arătat uimit de cele spuse de soția lui.

„Suntem frumoşi în interior şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, a mai adăugat cântăreața.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Bolnavul de sub oraș. RADET se îndatorează cu doi euro pe secundă! Are o gaură în vistierie de 1 miliard de euro


 

Close
Închide
  Close