Mergi direct la conținut »
Virginia Rogin își alină singurătatea cu un pisoi. Actrița de 66 de ani n-a vrut să-și refacă viața după divorț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Virginia Rogin își alină singurătatea cu un pisoi. Actrița de 66 de ani n-a vrut să-și refacă viața după divorț

Virginia Rogin își alină singurătatea cu un pisoi. Actrița de 66 de ani n-a vrut să-și refacă viața după divorț

Virginia Rogin n-a avut noroc la bărbați. După divorțul de tatăl fiului ei, Mircea Gândilă, actrița, acum în vârstă de 66 de ani, a preferat să nu-și refacă viața amoroasă. Iar ca să n-o apese singurătatea, și-a luat un animal de companie, un pisoi, de care este nedespărțită, astfel că Virginia Rogin își alină singurătatea cu un motan pe care-l tratează regește. 

De Denisa Macovei,

Virginia Rogin își alină singurătatea cu un motan

După 8 ani de mariaj, despre care a declarat în repetate rânduri că nu au fost tocmai roz, Virginia Rogin a decis să divorțeze și să-și concentreze întreaga atenție asupra fiului ei, Andrei. În momentul în care acesta a plecat de acasă, actriței i-a rămas doar compania pisoiului ei, de care acum a ajuns să nu se poată despărți. Așa se face că, în vacanțe, Virginia Rogin nu părăsește Bucureștiul fără să-l ia cu ea!

Virginia Rogin își alină singurătatea cu un motan

Virginia Rogin își alină singurătatea cu un motan pe care îl ia cu ea și în vacanțe

Actrița a fost dată de gol chiar de prietena ei cea mai bună, Carmen Tănase, care ne-a mărturisit că amândouă împărtășesc pasiunea pentru animale, însă că, spre deosebire de ea, care nu poate pleca prea des de acasă, din cauza faptului că nu are cu cine să-și lase câinii și pisicile, Virginia Rogin n-a renunțat la vacanțe. Soluția găsită de aceasta: își ia motanul cu ea chiar și o lună, atunci când pleacă la Piatra Neamț, locul ei natal.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Cealaltă soluție, să-și lase pisoiul la un hotel special pentru animale de companie, nu e viabilă pentru ea. Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi și, la 66 de ani, continuă să primească roluri în seriale – acum joacă în „Fructul oprit”, difuzat la Antena 1, dar anii trecuți a fost la TV și în „Când mama nu-i acasă”, „Iubire și onoare”, „Inimă de țigan”, „Regina” și „Aniela” -, Virginia Rogin nu se laudă cu o situație financiară atât de bună încât să-și permită să dea echivalentul a câteva sute de euro, de fiecare dată când pleacă din București, ca să-și lase pisoiul acolo. Se știe, un astfel de hotel e foarte scump. Din fericire, motanul actriței s-a obișnuit cu călătoriile și se comportă exemplar atât pe drum, cât și în „casa de vacanță”.


VIDEO/ Amalia Enache e recunoscătoare că lucrează seara: „În fiecare zi merg în parc cu copilul”

Close
Închide
  Close