MENIU CAUTĂ
13 Apr. 2018 19:51

Will Ferrell a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Distribuie

Actorul american Will Ferrell a ajuns la spital în urma unui accident grav de circulaţie, care a avut loc în statul american California. O altă persoană a suferit răni grave şi se află în stare critică, relatează AP.

„Vehiculele implicate în coliziune au fost o limuzină de tip SUV şi un sedan de mici dimensiuni. Au fost patru pacienţi transportaţi la spital – o femeie în jurul vârstei de 20 de ani şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani. Trei pacienţi au suferit răni minore şi au fost duşi la spitale locale. Un pacient a suferit o traumă critică şi a fost transferat la un centru specializat în răni grave”, au declarat oficialii americani.

Una dintre victimele accidentului este actorul Will Ferrell, notează TMZ. Acesta a fost fotografiat în timp ce vorbea la telefon, în momentul în care era transportat pe o targă. Ulterior, agentul de presă al actorului a precizat că acesta se simte bine şi a fost externat în urmă cu puţin timp.

 


Citește și: EXCLUSIV/Andi Moisescu: ”Cu înaintarea în vârstă, trei lucruri se întâmplă. Primul: te lasă memoria. Pe celelalte nu mi le amintesc”


 

Citește mai multe despre Will Ferrell, Accident și california pe Libertatea.

Comentarii