MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 23:30

Yamato Zaharia a părăsit Exatlon România. Discursul emoționant ținut după eliminare

Distribuie

Yamato Zaharia a pierdut duelul cu Cristian Pulhac și a părăsit competiție din Republica Dominicană. Faimosul se va întoarce în România, la familia și la prietenii săi. 

Înainte de a părăsi competiția, Yamato a ținut un discurs emoționant în fața celor doi „faimoși” rămași în concurs: Cristi Pulhac și Mădălina Predoi.

„Asta sunt eu, o persoană calmă, nu prea impulsivă, o persoană timidă și introvertită. Am venit aici la Exatlon în încercarea de a mă autodepăși, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și că persoană, pentru că mi-am dorit să mă obișnuiesc cu camerele, să vorbesc cu multă lume, să cunosc multă lume, pentru că mie îmi era foarte greu acest lucru.

Asta sunt, o persoană sinceră, în aproape 4 luni de zile nu poți juca teatru aici, la Exatlon, pentru că ești filmat non-stop și asta sunt. Mă bucur că am venit la Exatlon, mi-a plăcut mult de tot primul sezon, mi-aș fi dorit să mă aflu încă de atunci aici, nu s-a putut, mă bucur că mă aflu în acest sezon. Exatlon este o lecție de viață, în primul rând, pentru că te învață multe lucruri. Am spus-o și în interviuri”, a spus Yamato, potrivit Kanal D.


Citește și:

VIDEO/ Monica Roșu are probleme mari cu tenul după „Exatlon”. Nu mai are voie să se machieze!

Citește mai multe despre yamato zaharia, “Exatlon” și exatlon romania pe Libertatea.

Comentarii