MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 21:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Monica Roșu are probleme mari cu tenul după “Exatlon”. Nu mai are voie să se machieze!

Distribuie

Monica Roșu s-a întors recent în țară, după mai bine de trei luni petrecute în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor de la "Exalton". Fosta gimnastă a mărturisit că s-a ales cu probleme cu tenul, după participarea sa la acest show de la Kanal D.

La câțiva ani după ce s-a retras din gimnastică, fosta campioană olimpică Monica Roșu a simțit pe propria piele, din nou, ce înseamnă prețul succesului.

Revenită recent în țară, după mai bine de trei luni petrecute în Republica Dominicană, unde a concurat la „Exatlon”, fosta sportivă ne-a mărturisit că s-a ales cu probleme medicale în timpul show-ului de la Kanal D. Tenul său a avut de suferit, motiv pentru care, o perioadă, i s-a recomandat să nu mai folosească farduri.

Ce i se întâmplă Monicăi Roșu după ce a părăsit Exatlon România. A primit inelul de logodnă

„Abia am venit în țară, nu am voie să-mi pun nimic pe față, am probleme cu tenul. În afara faptului că la TV trebuia să fiu machiată pentru știri, sunt adepta unui machiaj natural. Un rimel și un gloss sunt suficiente. Voi renunța la multe produse. Din cauza problemelor cu tenul, mi s-a recomandat să las fața să respire. Dar îmi vor trece și cu siguranță voi avea fața ca înainte”, a declarat ea pentru Libertatea.

S-a logodit și vrea un copil

Monica Roșu s-a logodit în urmă cu câteva zile, la Madrid, când iubitul său i-a făcut o surpriză, cu ocazia revederii. Fosta campioană ne-a mărturisit că atât ea, cât și partenerul său, își doresc să devină părinți.

„Ne dorim un copil. Probabil în viitorul apropiat… Vrem să se întâmple, dar nu să-l programăm. Cel mai important este însă să fim sănătoși, să avem grijă de el”, a mai spus ea.

Monica urmează să se mărite anul viitor, dar dacă se va întâmpla să devină mamă până atunci, n-o să-i pară rău.

„Ar fi bine ca mai întâi să facem nunta, apoi un bebe. Dar dacă e să se întâmple… nu trebuie respectată o anumită ordine. Să vină la noi, o să-l primim cu multă dragoste”.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Carmen Brumă a fost un Moș Nicolae generos. „A trebuit să umplu nouă perechi de ghete”

Citește mai multe despre Monica Roșu și exalton pe Libertatea.

Comentarii