Mergi direct la conținut »
Yoko Ono, mesaj de pace în deschiderea Festivalului Internaţional din Manchester
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Yoko Ono, mesaj de pace în deschiderea Festivalului Internaţional din Manchester

Yoko Ono, fosta soție a artistului John Lennon, va organiza un eveniment desfăşurat sub sloganul ''Bells for Peace'', care va avea loc în Cathedral Gardens din Manchester, în data de 4 iulie.

De Andreea Radu,

Artista își dorește ca locuitorii din Manchester să transmită împreună un mesaj de pace către lume, în deschiderea Festivalului Internaţional din Manchester, potrivit Agerpres.

Participanții la eveniment vor avea la ei clopoței la care vor suna la unison, formând o orchestră de clopote care va cânta pentru pace.

„Frumuseţea acestei melodii va răsuna spre cer şi dincolo de acesta.
Motivul pentru care evenimentul va fi unul foarte special este că vom contribui laolaltă la producerea acestui sunet”, a spus Yoko Ono.

Femeia care a fost căsătorită cu unul dintre cei mai apreciați artiști din toată lumea a mai declarat că „mai mult ca niciodată, trebuie să ne unim pentru a ne vindeca unul pe celălalt şi pentru a vindeca lumea”.

„Pacea înseamnă Putere! Vă iubesc pe toţi”, a mai spus cântăreața.

John Lennon și Yoko Ono

În cadrul festivalului, care va avea loc în perioada 4-21 iulie, artişti din lumea întreagă îşi vor vernisa cele mai recente creaţii în spaţii amenajate în diverse locuri ale oraşului.

Foto: HEPTA


DJ Geo da Silva s-a pocăit! “Eram beat, drogat. Mi-a vorbit Dumnezeu și s-a schimbat totul. M-am botezat cu dealerul meu de droguri”


Close
Închide
  Close