De Păsat Ana Maria,

Oana Zăvoranu a fost surprinså de fotoreporterii Libertåţii când s-a rugat la Biserica Zlătari, din Bucureşti, care adăposteşte mâna făcătoare de minuni a Sfântului Ciprian, pentru a scăpa de vrăjile pe care bănuieşte că i le-ar fi făcut Mărioara, mama ei. A petrecut minute bune în prezenţa unui preot, după ce Libertatea a anunţat în exclusivitate că vedeta a fost otrăvită cu mercur.
Vedeta trebuie să se spovedească
Acesta i-a sugerat că ar fi bine să vină să se şi spovedească, întrucât “diavolul şi-a băgat coada”, aşa explicându-se tot ceea ce i se întâmplă. “Duhovnicul meu mi-a spus să vin la biserică pentru că povestea cu mercurul e o chestiune foarte gravă, de la care au murit mulţi oameni. Mi s-a explicat că, aşa cum există binele şi răul, multe lucruri care nu erau programate s-au întâmplat din cauza Necuratului. O să merg şi să mă spovedesc”, ne-a zis Oana.
Sfântul Ciprian, conform tradiţiei, ajută la dezlegarea farmecelor, ocroteşte de vrăji şi de blesteme şi alungă bolile.
«Am făcut Sărbătorile împreună»
Deşi Pepe a declarat că el şi Oana nu au făcut Sărbătorile de iarnă împreună, lucrurile stau cu totul altfel. Un angajat al hotelului în care au fost cazaţi, la sfârşitul anului trecut, ne-a dezvăluit că ei au petrecut la Braşov ca un cuplu de îndrăgostiţi. “Ştiu prietenii noştri că am făcut Sărbătorile împreună. Probabil, el a vrut să se victimizeze, când a minţit”, ne-a spus şi Oana.
Vrea să depună actele de divorţ înaintea lui Pepe
După ce Pepe (foto) a declarat, pentru Libertatea, că mariajul lor a ajuns la final, Oana intenţionează ca ea să solicite divorţul, chiar dacă cei doi au un avocat comun, Alexandru Morărescu, cel care o asistă pe Zăvo şi în procesul cu mama sa. “Eu nu ţin pe nimeni cu forţa lângă mine. Dacă el îşi doreşte asta, mâine îi acord divorţul”, spune Zăvo.
Oana Zăvoranu: «De România nu mă mai leagă nimic»
După ce au anunţat oficial că se despart, Oana Zăvoranu a acordat un interviu pentru Libertatea, în care vorbeşte despre cum va fi viaţa ei fără Pepe.
Libertatea: Se va schimba viaţa ta după divorţul de Pepe?
Oana Zăvoranu: Cum el îşi va vedea de viaţa lui, aşa o să fac şi eu. Nu-mi e uşor după o relaţie de atâţia ani, dar nu sufăr, nu fierb.
Într-un divorţ, conform procedurilor, se ajunge şi la partaj…
O să avem un divorţ civilizat. Singurul bun comun pe care-l avem din timpul căsniciei e vila de la Otopeni. Eu o să mă mut de unde stau acum, e casa lui Pepe.
Ce planuri ai?
După ce voi face un nou set de analize, o să-mi pun din nou silicoane şi o să merg la fitness. O să câştig şi procesul pe care-l am cu mama. Apoi o să plec în America şi o să mă ocup de cariera mea.
Te gândeşti, aşadar, să pleci din ţară?
În acest moment, de România nu mă mai leagă nimic. Pepe era familia mea.