Mergi direct la conținut »
Zi importantă în viața Antoniei. "Acum e rândul meu să am grijă de tine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Zi importantă în viața Antoniei. "Acum e rândul meu să am grijă de tine"

Zi importantă în viața Antoniei. „Acum e rândul meu să am grijă de tine”

Zi importantă în familia Antoniei. Artista o sărbătorește pe mama sa, Denise Iacobescu.

De Dana Aramă,

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, își aniversează ziua de naștere. Artista i-a făcut urări publice mamei ei pe contul său de Instagram, mesajul transmis fiind unul înduioșător.

„Astăzi este ziua de naștere a frumoasei mele mame! Îi doresc sănătate, fericire și pace în suflet! M-a crescut și m-a îngrijit întotdeauna, m-a educat atât de frumos, dar cel mai important dintre toate – m-a făcut mereu să mă simt iubită și a avut grijă să nu-mi lipsească nimic. Acum, mamă, este rândul meu să am grijă de tine! Sper că te fac mândră! Mulțumesc că mi-ai dat viață! LA MULȚI ANI!”, a scris Antonia în mediul online.

Antonia este considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. De câțiva ani, Antonia formează o familie cu muzicianul Alex Velea. Cei doi artiști au împreună doi băieți: Dominic și Akim. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fiică pe nume Maya. Și Alex Velea a mai fost căsătorit o dată.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că “liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!


 

Close
Închide
  Close