Mergi direct la conținut »
Zina Dumitrescu a slăbit 10 kilograme. "E o perioadă mai grea pentru dânsa și refuză"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Zina Dumitrescu a slăbit 10 kilograme. "E o perioadă mai grea pentru dânsa și refuză"

Zina Dumitrescu a slăbit 10 kilograme. „E o perioadă mai grea pentru dânsa și refuză”

Binecunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu a slăbit mult în ultima perioadă de timp. Starea de sănătate a acesteia nu este prea bună.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești. În ultima perioadă de timp, creatoarea de modă cunoscută drept Mama Zina, a slăbit foarte mult, 10 kilograme.

Ion Cassian, proprietarul azilului, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.

„În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic!

Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni.

În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian.

„Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei…”, a spus Zina Dumitrescu.

Ea a recunoscut, însă, că nu prea are poftă de mâncare.

„N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a mai spus ea.

Citește și ea: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

Close
Închide
  Close