MENIU CAUTĂ

6 băuturi naturale care fac minuni pentru organism

Distribuie

Aceste băuturi naturale pot fi o alternativă provizorie pentru cei care refuză vehement medicamentele și vizitele la medic. Condiția este ca ingredientele să fie organice, fără chimicale.

Uneori se apelează la remedii naturiste în locul vizitei la medic sau ca măsură de urgență până se ajunge la cabinet. Sunt persoane care nu obișnuiesc să ia pastile, nici măcar la recomandarea medicului. Băuturile următoare pot fi consumate oricând, chiar și pentru a preveni apariția problemelor de sănătate. Cum este din ce în ce mai greu să mănânci sănătos, încearcă să achiziționezi ingredientele din locuri sigure, unde știi că nu au folosit chimicale și pesticide.

6 băuturi naturale care fac minuni pentru organism – purificarea ficatului

Această licoare face bine ficatului, elimină toxinele și grăsimile din organism. Ai nevoie de 1 mână de cale (baby kale este și mai bine), 1/2 de măr și 1 cană de apă de cocos. Amestecă ingredientele în blender. Acest preparat este bogat și în clorofilă și antioxidanți puternici.

6 băuturi naturale care fac minuni pentru organism – purificarea sângelui

Ai nevoie de 2 morcovi, 2 sfecle roșii, 2 mere. Se bea imediat după preparare. Preparatul este ideal în stări de oboseală, depresie.

6 băuturi naturale care fac minuni pentru organism – scăderea tensiunii arteriale

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii