1. În cultura arabă veche, era permisă și chiar încurajată împrumutarea soției. Scopul era unul nobil, daca am putea spune asta, fiind vorba despre o formă de eugenie. Astfel, soții proveniți din familii lipsite de gene nobile căutau pentru consoartele lor bărbați de vază, lăsând la o parte orice urmă de gelozie, scopul fiind acela ca femeile să nască prunci cu o moștenire genetică de soi. Odată ce copilul venea pe lume, tatăl său era considerat soțul mamei, nu părintele biologic. În tot acest timp, soțul trebuia să se abțină de a la avea vreo legatură cu altă femeie. Doar așa avea dreptul să se declare pe deplin tatăl copilului ce urma să vină pe lume.
2. Sexul fără ejaculare nu a fost întotdeauna considerat o metodă de contracepție. Filosofia taoistă apărută în Antichitate spunea că energia universală (Chi), odată ajunsă în trup, devine jing, un alt tip de forță vitală, care, dacă este irosită, poate provoca moartea persoanei în cauză. Conform taoismului, sperma este una dintre substanțele care conțin cel mai mult jing. Așadar, pierderea unei cantități mari din această sămânță a vieții îi pune existența în pericol bărbatului în cauză, sexul fără ejaculare fiind salvarea. Cu toate acestea, pentru ca în corp să se acumuleze cât mai multă forță vitală, bărbații trebuie să aibă o viață sexuală intensă, de preferință cu virgine frumoase.
3. Sexul oral avea conotații religioase în Egiptul Antic. Conform mitologiei locale, atunci când zeul Seth l-a ucis pe fratele său, Osiris, logodnica acestuia din urmă, Isis, care le era și soră celor doi, a plecat în căutarea rămășițelor cadavrului. Isis a reușit să recompună corpul lui Osiris și a observat că organul sexual al acestuia lipsea. Așadar, ea a creat unul din lut și, folosindu-se de el, i-a insuflat viață zeului. Toată această poveste este o metaforă pentru sexul oral, practicat de către egipteni încă din cele mai vechi timpuri. Pentru a scoate în evidență toleranța cu care tratau problema, femeile din Egipt și cele din Fenicia foloseau diverse preparate care le colorau buzele în roșu, așa cum se întâmplă în ziua de azi cu rujul.
La polul opus se aflau romanii, care trecuseră pe lista neagră atât sexul oral, cât și pe cel anal. În plus, în popor se spunea că cei care practicau felația aveau o respirație urât mirositoare.
4. Masturbarea era și ea o practică religioasă din punctul de vedere al egiptenilor. Conform legendelor, lumea a fost creată folosind sămânța vieții zeului Atum. Drept urmare, exista o ceremonie care presupunea refacerea procesului de către faraon și de către supușii acestuia, locul faptei fiind, desigur, malul Nilului, fluviul dătător de viață, fertilitate și bogăție.
5. Credeai că jucăriile sexuale sunt invenția societății moderne? Conform datelor arheologice, romanii foloseau dildo-uri din lemn sau piatră. Acestea erau îmbrăcate cu piele de animal pentru a simula cât mai fidel cu putință textura organului sexual real.
6. Prostituția chiar este cea mai veche meserie din lume! Asirienii, cei care respectau cultul zeiței Ishtar (corespondenta zeiței Afrodita din mitologia greacă), considerau că orice femeie care se voia respectată trebuia să se prezinte cel puțin o dată la templu, pentru a face sex cu un străin. Astfel, femeia respectivă trebuia să se așeze pe treptele templului și să accepte primul bărbat care venea la ea. După ce fapta era consumată, femeia era considerată o sfântă care nu mai putea fi obligată să facă sex cu oricine.
Sursă info: 36stiri.pw
Sursă foto: hepta.ro.