MENIU CAUTĂ

A cincea ediție a premiilor de design Elle Decoration

Distribuie

Unele dintre cele mai populare premii internaționale de design interior și design de obiect pot fi și în portofoliul designerilor români. Intră în competiția ELLE DECORATION Romanian Design Awards 2019 și pregătește-te să fii evaluat nu doar de specialiștii ELLE DECORATION, dar și de cititorii revistei si de pasionati de design, care vor vota proiectele înscrise online.

Dacă eşti designer de interior, architect sau scenograf şi ai un proiect realizat în ultimii doi ani, pe care l-ai fotografiat si este potrivit sa apară în cea mai cunoscută revista de design interior din Romania poți să-ți înscrii proiectul pe elle.ro/elledecoration, până pe 5 mai 2019.

Premiile vor fi oferite în cadrul unui eveniment organizat de ELLE DECORATION. Partenerii acestui eveniment sunt ClassIn, Win Herastrau, Glo, Grundig si Ytong cu sprijinul Antonescu & Partners si Catalin Nastasoiu.

Câștigătorii vor primi diplome şi trofee şi vor fi promovați în revista ELLE DECORATION și de celelalte publicații din grupul Ringier.

Proiectele înscrise de către participanți vor fi jurizate de către echipa redacţiei ELLE DECORATION și de către public, printr-un sistem securizat de voturi online. În perioada 8 aprilie – 5 mai 2019, cititorii ELLE și ELLE DECORATION vor fi invitați să voteze proiectul de design interior sau de obiect care le place cel mai mult.

Categoriile pentru care se poate aplica sunt:

• Cel mai bun obiect de design al anului (accesorii, mobilier, decorațiuni, design industrial etc);
• Cea mai bună amenajare a unui spațiu public;
• Cea mai bună amenajare a unei locuințe private;
Alte trei premii vor fi oferite exclusiv de ELLE DECORATION și partenerii săi.
• Cel mai bun designer de obiect al anului
• Cel mai activ susținător al designului de interior
• Premiul pentru întreaga activitate


Citește și:

Ce nu s-a văzut în cele 4 ore și jumătate de la procesul lui Dragnea. Liderul PSD a mâncat eugenii, i-a certat pe jandarmi și s-a declarat nevinovat

Comentarii