MENIU CAUTĂ

Află numărul sufletului din numele tău din certificatul de naştere

Distribuie

 
Numărul Sufletului se calculează adunând doar vocalele din numele pe care l-ai primit la naștere. Ține cont doar de numele mic, nu și de numele de familie pe care îl împarți cu celelalte rude. Numele ales pentru tine de părinți sau de nași, fie că este unul singur sau că ai mai multe, te reprezintă doar pe tine, de aceea este singurul care trebuie luat în considerare. Scrie pe o foaie toate vocalele numelui sau numelor tale proprii și adună valorile lor numerice, până când obții o singură cifră de la 1 la 9. Spre exemplu, dacă numele tău de botez este Ana Carolina, Numărul Sufletului se calculează astfel: a+a+a+o+i+a = 1+1+1+6+9+1=19; 1+9=10, 1+0=1.
Iată și valorile vocalelor:
a = 1                    e = 5
i = 9                     o = 6
u = 3                    y = 7

Numărul Sufletului și semnificațiile pentru fiecare în parte

Numărul 1
Ești o luptătoare și o ambițioasă și te simți cu adevărat fericită când câștigi ceva înaintea altora. Ai nevoie să fii mereu victorioasă pentru a avea încredere în tine. Când câștigi, te simți apreciată și acceptată de cei din jur, ceea ce îți dă un sentiment de împlinire.
Numărul 2
Marea ta dorință este să fii iubită și să ai parte de o viață liniștită și armonioasă. În fața problemelor, cauți soluțiile diplomatice și aștepți să treacă furtuna, pentru că timpul rezolvă multe dileme sufletești. Când reușești să eviți conflictele și situațiile tensionate, te simți cel mai bine!
Numărul 3
Ai un spirit creativ, chiar dacă nu ești în mod deosebit înzestrată cu un talent artistic anume. Îți place să transformi lucrurile din jurul tău într-o manieră personală și ești deosebit de comunicativă cu cei din jur. În societate, te simți în elementul tău, pentru că urăști să fii singură.
Citeste mai departe pe Libertatea pentru femei

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii