Mergi direct la conținut »
Aventuri în Elveția, cea mai verde țară din Europa (PUBLICITATE)

Elveția este o destinație ofertantă din toate punctele de vedere. Dacă iarna pasionații de schi și snowboard pot aluneca pe unele dintre cele mai bune pârtii din lume, în restul anului Țara Cantoanelor te așteaptă cu numeroase festivaluri culturale și gastronomice.

Considerată una dintre țările cu cel mai ridicat nivel de trai, Elveția este vestită pentru ciocolată, precizia ceasurilor și varietatea brânzeturilor. Descoperă Ținutul lui Heidifetița munților într-un circuit aventuros cu autocarul, alături de Europa Travel, ce îți face turul celor mai populare orașe și stațiuni elvețiene.

Profită de oferta Ultra Last Minute și îți rezervi locul cu 299 euro/persoană, iar a doua persoană achită doar 150 euro! Oferta este valabilă pentru plecarea din 20 mai, în limita locurilor disponibile!

Aventura spre Elveția începe cu turul panoramic al Vienei, începând cu zona Ringului Vienez, unde se află cele mai importante clădiri de patrimoniu ale orașului. Mergi la shopping pe străzile comerciale Kartnerstrasse și Mariahilfestrasse. Drumul continuă cu Innsbruck, capitala Tirolului din inima Alpilor și cu Principatul Liechtenstein (al patrulea cel mai mic stat european). Vei face un scurt popas în capitala Vaduz, o bijuterie medievală cu iz nemțesc, cu străzi labirintice și vechi podgorii de struguri.

Orașe tip muzeu, binecuvântate cu peisaje pitorești

Primul contact cu Elveția va fi în Zurich, așa numitul „oraș-exemplu” al Europei. Pătrunde în atmosfera elvețiană în zona veche dominată de case pastelate, ridicate începând cu secolul al XV lea, pierde-te pe celebrul bulevard Bahnhofstrasse ce se întinde de-a lungul lacului, și vizitează magnifica Catedrală Grossmuster.

Călătoria în jurul Lacului Geneva pornește din opulentul oraș Montreux, renumit pentru Castelul  Chillon – vechea reședință a Conților de Savoia, continuând cu opriri în Lausanne și Geneva numit și ”orașul bogățiilor ascunse”. Nu rata aici spectaculoasa Fântână Arteziană Geneva, Sediul O.N.U și Catedrala Saint Pierre, o bijuterie în stil neoclasic devenită unul dintre simbolurile orașului.

Considerată una dintre cele mai frumoase stațiuni din lume, Interlaken are o poziție fabuloasă între două lacuri, în scobitura Munților Alpi, fiind o adevărată oază de relaxare și prospețime, dar și o sursă de inspirație pentru numeroși scriitori (Lord Byron, Goethe sau Tolstoi).

Berna, între muzee și ciocolaterii

În ultima parte a circuitului vei putea explora eleganta capitală Berna, renumită pentru farmecul său medieval și poziția ideală pe marginea râului Aare. Centrul vechi al orașului este monument de patrimoniu UNESCO. Casele cu arhitectură tipică secolului al XVII lea, turnurile cu ceasuri, arcadele medievale, podurile din piatră, străzile strâmte și pietruite, toate acestea contribuie la farmecul regal al Bernei. Urcă în Turnul cu Ceas și Orologiu Astronomic pentru vederi panoramice asupra orașului, vizitează Catedrala St.Vizenz, construită integral din gresie, și mergi la shopping pe celebra arteră Marktgasse.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Elvetia – tarif: 299 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, ghid, excursia in statiunea Interlaken. *Oferta Speciala: 50% reducere pentru a doua persoana inscrisa – tarif 149 euro – valabil pentru plecarea din 20 mai!    Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 
 
Close
Close
Închide