MENIU CAUTĂ
07 Feb. 2017 23:30

Bulete de cartofi și caşcaval cu doar 9 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun/VIDEO

Distribuie

Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină. Cu mai puţin de 10 lei poţi găti feluri de mâncare delicioase. Astăzi, bulete de cartofi și cașcaval cu doar 9 lei.

 

Costuri aproximative ingrediente: cartofi: 2 lei, caşcaval: 3 lei, ou: 1,50 lei, făină: 0,50 lei, ulei: 1 leu, sare, piper: 0,50 lei, pesmet: 0,50 lei. Total: 9 lei

 

Bulete de cartofi și caşcaval

 

Ingrediente: 100 g caşcaval, 3 cartofi mari, un ou, o lingură şi jumătate de făină, sare, piper, două ouă, făină, pesmet şi ulei pentru prăjit.
Preparare: se fierb cartofii în coajă, apoi se curăţă şi se zdrobesc cât sunt  fierbinţi. Se adaugă caşcavalul ras, oul, făina, sarea şi piperul. Se lasă să se răcească. Se ia apoi câte o lingură din compoziţie şi cu mâinile înfăinate se fac biluţe care se tăvălesc prin făină. Apoi se trec prin ouăle bătute şi prin pesmet, repede, ca să nu se înmoaie. Se pune ulei la încins şi se prăjesc repede buletele, apoi se iau cu o spumieră şi se pun pe hârtie absorbantă.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii