De Miruna Darcovici,

Patru lucruri pe care trebuie să le știe cei care intră în direct la emisiunea “Cristina de la miezul nopții”

Una dintre cititoarele care au apelat la Cristina Trepcea pentru a-și deschide sufletul a mărturisit că a avut o relație în care era fericită și că își făcuse foarte multe planuri alături de el, însă totul s-a terminat brusc și fără explicații. Ea i-a cerut ajutorul Cristinei pentru a ști ce să facă mai departe pentru a înțelege decizia bruscă a fostului ei iubit.

Vlăduț, în vârstă de 20 de ani trece prin diverse stări, fiind foarte dezamăgit de o prietenie în care pusese foarte mult suflet. Rămas să ia viața în piept, după ce mama lui a plecat în străinătate la muncă, Vlăduț spune că s-a maturizat mai repede, fiind nevoit să munceasă de la o vârstă fragedă. ”Câteodată mă blochez. Vreau să ajung cântăreț și muncesc din greu pentru asta”, a povestit el, care a a găsit alinare a în sfaturile Cristinei, care l-a făcut să înțeleagă cum să facă față sentimentelor care îl încearcă.

“Cristina de la miezul nopții” este o emisiune maraton de 2 ore, în fiecare seară de luni până joi, difuzată de Libertatea, în care experiențele de viață nu vor avea parte de judecăți și prejudecăți, ci de soluții pentru regăsirea stării de bine.

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO