INGREDIENTE

Pentru savarine
250 g faina
2 oua
150 ml lapte
30 ml ulei
5 g drojdie uscata
1 lingura zahar tos
1 praf sare
Pentru sirop
400 ml apa
50 g zahăr
3 linguri esenta de rom
Pentru umplutura
500 ml frisca lichida grasa rece

PREPARARE

Se amestecă făina cu laptele, drojdia şi zahărul. Apoi, urmează ouăle, uleiul, sarea şi amestecaţi aluatul timp de 5 minute, până la omogenizare. Se lasă la dospit circa 30 de minute, după care se şpriţează sau se pune în forme unse şi se mai lasă puţin la dospit. Se coc la foc mediu crica 25 de minute şi se lasă la răcit.
Citește continuarea pe Unica.ro

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite