INGREDIENTE

Pentru savarine
250 g faina
2 oua
150 ml lapte
30 ml ulei
5 g drojdie uscata
1 lingura zahar tos
1 praf sare
Pentru sirop
400 ml apa
50 g zahăr
3 linguri esenta de rom
Pentru umplutura
500 ml frisca lichida grasa rece

PREPARARE

Se amestecă făina cu laptele, drojdia şi zahărul. Apoi, urmează ouăle, uleiul, sarea şi amestecaţi aluatul timp de 5 minute, până la omogenizare. Se lasă la dospit circa 30 de minute, după care se şpriţează sau se pune în forme unse şi se mai lasă puţin la dospit. Se coc la foc mediu crica 25 de minute şi se lasă la răcit.
Citește continuarea pe Unica.ro

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie