A fost nevoie doar de doi ani şi de un disc pentru ca Spania şi America Latină să fie la picioarele lui. I-au urmat, apoi, Europa şi Statele Unite.
David Bisbal aduce ritmurile latine în România, pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul spaniol, însoţit de formaţia sa de instrumentişti, pregăteşte pentru fanii din România un show live, plin de energie. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidenţia impresionantele calităţi vocale ale lui Bisbal. Publicul se va putea bucura de ritmurile celebrelor hit-uri Buleria sau Corazon Latino, dar şi de single-urile incluse pe ultimele sale albume, Premonicion şi Sin mirar atras. David Bisbal a concertat pentru prima dată în România în decembrie 2008, când peste 4.000 de spectatori din toată ţara l-au acompaniat frenetic pe tot parcursul recitalului, fascinaţi de energia debordantă a artistului.

David Bisbal şi-a început cariera în urmă cu 10 ani, timp în care a lansat patru albume, care au înregistrat vânzări de peste 5 milioane de discuri. Artistul spaniol a fost numărul 1 în Spania, Statele Unite, Argentina şi Mexic, palmaresul său internaţional însumând peste 50 de premii, între care un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino.
Concertul David Bisbal face parte din seria evenimentelor derulate în cadrul proiectului naţional cultural “Artă Contra Drog“ 2012, iniţiat de CIADO România. Acestui demers i s-au alăturat cotidianul Libertatea şi AGERPRES. Producătorul spectacolului, Asociaţia Culturală “Grand Show“, împreună cu partenerii, promovează prin aceste evenimente, arta, ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber şi ca alternativă de viaţă sănătoasă.

Nu rataţi evenimentul latino al anului! Concertul David Bisbal la Sala Palatului, duminică, 22 aprilie, ora 20.00.

Biletele se găsesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro,  www.biletoo.ro şi la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.
În functie de categorie, pretul unui bilet este de:
400 de lei la Categoria SUPER VIP
350 de lei la Categoria VIP
250 de lei la Categoria  I
150 de lei la Categoria a II-a
100 de lei la Categoria a III-a
Biletele la categoria SUPER VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro

Foto: PR

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși