Dieta cu supă de ceapă
Reţetă supa de ceapă: se pun opt cepe mari într-o oală de 2,5 litri de apă şi se adaugă o jumătate de kilogram de fasole verde, o jumătate de kilogram de măsline fără sâmburi şi puţină stoc de legume pentru gust. Se fierbe totul 30 de minute la foc mic.
Luni – Bea supa de ceapă pe tot parcursul zilei. Poţi consuma oricâtă, însă în sorbituri mici. Se poate bea şi ceai.
Marţi – Pe tot parcursul zilei vei continua să bei supa de ceapă. La prânz mănâcă o salată şi o pară mai mare.
Miercuri – Trebuie să faci un efort şi să nu mânâci nimic toată ziua, nici măcar ceai. Nici măcar supă. E ziua cea mai dură. Doar bei apă. E ca o zi de post negru.
Joi – Bea supă de ceapă rece pe tot parcursul zilei. Nu uita să o bei în sorbituri mici. La prânz, poți mânca brânză fără grăsimi.
Vineri – Alternează supa de ceapă cu ceai.
Dieta cu supă de ceapă nu este indicată celor ce au probleme de sănătate. Se ține doar de luni până vineri. E preferabil ca efortul fizic să fie minim.
Eficienţă: se pierd 5 kg în 5 zile
Citește și: Cea mai bună dietă de sezon: slăbeşte cu mere 2 kg în 3 zile!