Mergi direct la conținut »
Escapadă de vară în Kusadasi cu numai 259 euro! (PUBLICITATE)

Destinație care adună peste 1 milion de turiști în sezonul estival, Kusadasi este binecuvântată cu plaje generoase, un număr mare de obiective istorice și o atmosferă cosmopolită, ceea ce o face și mai atractivă pentru familiile cu copii sau tinerii dornici de distracție.

Bijuteria turcească de pe coasta Mării Egee, Kusadasi poate fi descoperită cel mai bine într-o vacanță de la Europa Travel, profitând de reducerea de 50 euro/persoană pentru orice hotel, valabil pentru plecarea din 31 mai! Rezervă acum sejurul de 6 nopți cu autocarul în Kusadasi, la tariful accesibil de la 259 euro/persoană!

Dacă cauți distracția în familie, Kusadasi poate fi alegerea perfectă pentru această vară. Plajele sale cu nisip fin, parcurile acvatice și parcurile naturale, garantează momente de neuitat atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În plus, orașul este și un punct de plecare spre alte locuri interesante precum orașul antic Efes, Casa Fecioarei, Pamukkale sau situl arheologic Priene – locații pe care le poți descoperi în excursii opționale, de la Europa Travel.

Escapadă la shopping

Kusadasi este o bucățică de paradis tipic turcesc, cu hoteluri moderne și servicii turistice excelente, unde ai parte de relaxare sau distracție, în funcție de preferințe. Dintre atracțiile sale de renume se numără  vechea cetate bizantină aflată pe Insula Porumbelului, o mică peninsulă legată printr-un dig îngust de zona portului.

Castelul a fost ocupat de otomani și folosit ca loc de depozitare a armelor, iar mai târziu zona a fost părăsită și invadată de pescăruși și porumbei, de unde și numele său. Din cetate ai parte de priveliști excelente asupra Mării Egee și spre pitorescul port. De aici nu te mai despart decât câțiva pași de Marele Bazar, unde poți experimenta tainele negocierii și te vei alege cu cele mai tari suveniruri. Pe străzile labirintice se îngrămădesc numeroase magazine și tarabe, unde se vând de la bijuterii din aur, mătăsuri și până la covoare, lămpi, condimente sau mirodenii.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Croaziere relaxante și drumeții în natură

Un alt mod interesant prin care poți descoperi orașul turcesc este o croazieră pe Marea Egee spre coasta Golfului Izmir, unde se fac câteva opriri pentru baie în ape cristaline, dar și pentru plajă. La întoarcere, fix pe vas, te vei bucura de o petrecere pe ritmuri turcești și cu dansuri din buric.

Dacă ești dornic de experiențe în natură, să bați la pas aleile brodate de vegetație luxuriantă, nu poți rata excursia spre Parcul Național Dilek, o zonă protejată ce cuprinde ultimele plaje sălbatice din regiune, păduri de conifere ce adăpostesc cai sălbatici și culmi domoale unde te poți aventura cu ATV-ul.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Sejur Kusadasi

Hotel Tusan Beach Resort 5* – Kustur – tarife de la 259 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive plus, transport autocar, asistenta turistica. *Reducere 50 euro/persoana, pentru orice hotel, valabil pentru plecarea din 31 mai! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Close
Închide
  Close