Mergi direct la conținut »
Explorează Delta Dunării, în ultimele luni de primăvară (PUBLICITATE)
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe

Explorează Delta Dunării, în ultimele luni de primăvară (PUBLICITATE)

Delta Dunării este o destinație de poveste, unde natura își urmează cursul firesc neîntreruptă de modernitate sau dezvoltarea turistică, iar timpul pare că s-a oprit în loc aici. O vacanță de primăvară în Rezervația Biosferei parte din UNESCO înseamnă atât relaxare, cât și momente aventuroase în pădurile de nisip sau în localitățile tradiționale.

Ultimele zile cu reduceri de 40%!

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de primăvară, încă mai poți rezerva un sejur în Delta Dunării la tarife avantajoase! Profită de reducerile Last Minute de până la 40% și rezervă acum un sejur la Gulliver Delta Resort Murighiol 4✿.Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 826 lei/persoană.

Așezată într-un cadru pitoresc fix pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4 este o unitate de cazare dezvoltată în stil specific lipovenesc, unde turiștii au parte de relaxare în inima naturii. În cadrul complexului există o grădină luxuriantă cu balansoare, dar și un loc de joacă ideal pentru cei mici. În zilele calde poți să stai la piscină, să pescuiești de pe ponton sau să descoperi Delta Dunării în numeroase excursii opționale cu barca.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Cel mai luxuriant ținut din România

Este uimitor să vezi cum întregul ținutul se transformă treptat, iar până în luna mai, totul este verde în Delta Dunării. Acum înfloresc nuferii, lotușii și irișii de baltă, malurile sunt brodate de stuf, papură și rogoz, iar Pădurile Letea și Caraorman sunt pline de orhidee sălbatice ascunse după trunchiurile stejarilor seculari.

Tot primăvara au loc dansurile de împerechere ale păsărilor ce îmbracă cel mai frumos penaj din tot anul. Vei putea surprinde coloniile de pelicani comuni și creți ce se dau în spectacol pe cerul senin, dar și stârci, lopătari sau egrete ce își întind aripile la soare.

Totul este spectaculos în Delta Dunării în această perioadă a anului cu vreme plăcută ce îți dă poftă de mâncare, iar gastronomia lipovenească este una dintre cele mai bune din România: cu borș de pește, ciorbă stroceag, plachie, saramură, salată de icre, știucă umplută cu legume, scrumbie pe grătar … toate servite pe fundalul peisajelor de poveste.

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19
Recomandări

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19

 

Plimbări cu barca pe canale și lacuri de smarald

Pentru a cunoaște cu adevărat ce înseamnă Delta Dunării trebuie să pornești cu barca pe canalele strâmte, multe dintre ele accesibile doar în timpul primăverii. Când apele se vor retrage, vor lăsa în urma loc aluviuni și un mozaic de plante subacvatice, peisajul fiind într-o continuă schimbare.

Mergi la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, pentru a admira ultimii cai sălbatici sau optează pentru o excursie spre plajele virgine de la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Last Minute Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

 

Close
Închide
  Close