MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 14:10

VIDEO/ Gala Unica 2017. Reacția lui Cove după ce a pierdut premiul de ”Bărbatul anului”

Distribuie

Gala Unica 2017. Cove a așteptat cu nerăbdare momentul decernării premiului de ”Bărbatul anului”. A fost convins că el va câștiga trofeul, mai ales că întrunea toate calitățile necesare pentru aceasta.

Cove, co-prezentatorul galei Unica, alături de Adela Popescu, a făcut show în momentul în care Giulia a venit cu plicul în care se afla numele câltigătorului trofeului ”Bărbatul anului”.

”Nu te mai complica să-l deschizi, dă-mi, te rog, trofeul. Se știe cine e”, a spus acesta.

Surprize, surprize însă, pentru îndrăgitul prezentator. În plic se afla numele lui… Radu Vâlcan. Soțul colegei sale de scenă, Adela Popescu.

”Nu, nu, e o greșeală”, a fost prima reacție a lui Cove.

După care, vedeta tv a vorbit, în stilu-i caracteristic, despre o ”fraudă, cea mai mare din istorie”.

”Dragii mei, am avut această bănuială încă de dimineață. Se pregătește o fraudă, cea mai mare din istorie… 600.000 de voturi mi-au fost anulate..Eu sunt câștigătorul acestui premiu. Anul trecut a câștigat Cabral, dar atunci trebuia să câștige Vâlcan, acum i s-a dat lui premiu. Pentru scumpițelul, îi rog pe fanii mei să-l privească așa cum se cuvine…Păstrați-vă voturile, eu candidez și la alegeri, aveți un om de-al vostru”.

Aflat la Brăila, Radu Vâlcan i-a răspuns bunului său prieten, Cove.

”Știu că ți-ai dorit acest premiu, dar știi cum e. Prieteni, prieteni, dar premiul e al meu. Premiul e extraordinar. Giulia, dă-i-l să-l atingă, să vadă despre ce e vorba”.

Nominalizații acestei categorii au fost:

Adrian Despot
Cove
Răzvan Exarhu
Șerban Copoț
Smiley
Virgil Ianțu

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”

 

 

Citește mai multe despre Cove și Gala Unica pe Libertatea.

Comentarii