Mergi direct la conținut »
Horoscop 10 august 2019. Taurii au tendința de a-și nega sentimentele
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 10 august 2019. Taurii au tendința de a-și nega sentimentele

Horoscop 10 august 2019. Taurii au tendința de a-și nega sentimentele

Horoscop 10 august 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 10 august 2019Berbec:

S-ar putea să te confrunți cu situații din care să nu înțelegi mare lucru, mai ales dacă tei vei afla la serviciu. Este necesar să ai răbdare și să fii binevoitor cu cei din jur.

Horoscop 10 august 2019Taur:

Ai tendința de a-ți nega sentimentele din cauza unor temeri care nu sunt noi, dar ies la lumină acum, ca să le observi și să înțelegi că nu sunt reale.

Horoscop 10 august 2019Gemeni:

S-ar putea să fii dezamăgit de lipsa de reacție a unora dintre apropiați sau de reacțiile lor complet diferite decât cele pe care le așteptai.

Horoscop 10 august 2019Rac:

Ești tentat să crezi că umbrele vor reveni și îți vor întuneca viața, dar nu e decât un gând negativ, care se inspiră din trecut, nu are legătură cu viitorul.

Horoscop 10 august 2019Leu:

Devii foarte serios, zicând că numai așa te vei putea concentra pe ceea ce vrei să faci. Poate ai dreptate, dar nici tragere de inimă nu vei mai avea.

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

Horoscop 10 august 2019Fecioară:

Îți atrag atenția nemulțumirile, neîmplinirile și altele asemenea lor. Bine ar fi să faci ceva cu toate acestea, ca să nu îți mai consume energia inutil.

Horoscop 10 august 2019Balanță:

Intențiile tale bune pot dezamăgi unele persoane apropiate, de exemplu din familie. Vei avea ocazia să afli, dacă nu știai, că este bine să ceri și părerea lor, de fiecare dată.

Horoscop 10 august 2019Scorpion:

E multă confuzie în jur, dar și mai multă în gândurile, intențiile și, mai ales, dorințele tale. Trebuie să faci o selecție categorică.

Horoscop 10 august 2019Săgetător:

Vei avea ocazia de a-ți clarifica unele scopuri, cele foarte importante, ca să știi la ce va trebui să renunți și în ce direcții să investești.

Horoscop 10 august 2019Capricorn:

S-ar putea să te simți în elementul tău, chiar dacă nu îți place atmosfera din jur. Ai posibilitatea de a-ți compune propriul echilibru și de a-l păstra.

Horoscop 10 august 2019Vărsător:

Este posibil să te dezamăgească faptul că nu vei putea controla mare lucru din situațiile în care vei fi implicat. Poate că nici nu e nevoie.

Horoscop 10 august 2019Pești:

Ești atras către situații care te pun în evidență, cu bune și cu rele. E greu să fii temperat, în astfel de ocazii, dar nu ar strica să încerci.

Close
Închide
  Close