Horoscop 16 ianuarie 2020 – Berbec:

Ai în față o zi presărată cu momente delicate, pe care ar fi bine să le tratezi cu prudență, ca să nu strici nici relațiile importante, nici propria dispoziție.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Taur:

E destul de complicat și fără să te pui de-a curmezișul față de inițiativele unor persoane apropiate. Dacă mai faci și asta, vor exista consecințe care nu-ți vor fi pe plac.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Gemeni:

Sunt destul de multe contradicții care te pot descuraja, dacă vei alege să te concentrezi asupra lor. In orice există și o parte bună și ar fi bine să o cauți.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Rac:

S-ar putea să observi mai mult tensiunile din familie și pe cele de la serviciu și să treci cu vederea că treburile merg bine, ca de la sine.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Leu:

Se pot isca certuri din nimic, mai ales cu cei din anturajul apropiat. Sigur că e mai bine să nu apară, dar dacă apar, va trebui să faci efortul de a le tempera.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Fecioară:

Ar fi bine să nu te bazezi prea mult pe discuții, ca modalitate de a evita anumite conflicte. Mai bine stai departe de situațiile complicate și dai dovadă de mai multă bunăvoință.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Balanță:

S-ar putea să nu îți fie pe plac mai multe lucruri astăzi, dar dacă vrei, vei reuși să îți mobilizezi talentul de a le trece cu vederea și de a le evidenția pe cele frumoase.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Scorpion:

Ar trebui evitate discuțiile în contradictoriu, mai ales dacă vezi că cei implicați, inclusiv tu, nu vor să își controleze tonul și afirmațiile.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Săgetător:

Sunt posibile divergențe în discuțiile cu prietenii, care să ducă la conflicte mocnite, pe care să nu le mai poți controla la un moment dat. Mai bine le eviți de pe acum. 

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Capricorn:

Ai tendința de a interpreta greșit anumite situații care nu evoluează împotriva dorințelor și aspirațiilor tale. E adevărat că se diversifică, dar poate ieși ceva bun și de aici.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Vărsător:

Ții cam multe în tine și ar fi bine să cauți o modalitate de a dezamorsa aceste tensiuni. Există diverse modalități, dar trebuie să alegi tu una care îți place.

Horoscop 16 ianuarie 2020 – Pești:

Ar fi bine și frumos să te concentrezi pe treburile tale și să lași neclaritățile pentru o zi mai senină. E adevărat că e greu să reeavaluezi anumite decizii, dar e necesar.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2020. Venus va intra în zodia Peștilor. Mercur va intra în zodia Vărsătorului | VIDEO URANISSIMA

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre