Horoscop 18 octombrie 2019 – Berbec:

Ai parte de o zi specială, în care ai putea primi cadouri, bonusuri de tot felul, cuvinte frumoase sau orice altceva te mulțumește.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Taur:

Ai șansa de a ajunge la o înțelegere de mare valoare și de lungă durată cu unul dintre partenerii de cursă lungă sau mai mulți, în cazul în care derulezi proiecte mai ample.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Gemeni:

Vei fi apreciat la serviciu, atât de colegi cât și de superiori. Este un moment bun, pe care îl poți folosi ca să alungi cele mai negre gânduri, inclusiv despre starea ta de sănătate.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Rac:

Este o zi deosebit de favorabilă pentru a remedia tot ce nu merge așa cum ai vrea în relațiile cu cei dragi. Sfera sentimentală este protejată de influențele negative.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Leu:

Se conturează o soluție frumoasă pentru una dintre problemele de familie care ți-a adus provocat multe momente de neliniște.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Fecioară:

De la un apropiat vine o propunere specială sau o invitație care te va bucura mult. Poate fi și o discuție care să lămurească anumite nemulțumiri care umbreau o relație bună.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

Horoscop 18 octombrie 2019 – Balanță:

Vei avea ocazia să te afirmi, să arăți de ce ești în stare și să descoperi un drum nou, poate mai simplu, deși e mai puțin umblat, pe care poți merge de acum înainte.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Scorpion:

S-ar putea să fii ceva mai sentimental decât de obicei și să ceri foarte mult de la cei dragi, deși știi prea bine că nu îți pot onora solicitările.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Săgetător:

Printr-un mecanism care îți scapă, ai putea ajunge într-o situație mai bună decât ai sperat pentru că îți aduce numeroase beneficii.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Capricorn:

Un prieten adevărat vine cu o propunere care te va încânta, cel puțin prima oară când o auzi. Se poate ajunge la un parteneriat interesant, dar nu fără să faci eforturi serioase.

Horoscop 18 octombrie 2019 – Vărsător:

A venit momentul să fii tu cel căutat, lăudat sau premiat la serviciu, pe baza unor rezultate obținute prin muncă și fără să te aștepți la cine știe ce recompense.

Horoscop 18 octombrie 2019 –  Pești:

Ai putea avea o zi deosebit de agreabilă, în care să îți dai seama cât de profunde și de frumoase sunt sentimentele care te unesc de cei dragi și cât de mult contează toate acestea.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Pești pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri