Horoscop 2 aprilie 2020 – Berbec:

Este o zi în care vei avea de ales între a reacționa așa cum îți vine, pe moment, din cauza unor emoții negative acumulate, sau te vei dovedi înțelept și vei tempera orice impuls.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Taur:

Vei avea mai multe ocazii de a demonstra că ești nu doar un om calm ci și unul care poate deveni un exemplu de autocontrol, în momentele de iritare sau de enervare.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Gemeni:

Ar fi bine să ai o abordare inteligentă, în orice situație, și să te întrebi ce consecințe vor avea reacțiile tale brutale sau cele mai puțin gândite. 

Horoscop 2 aprilie 2020 – Rac:

Poate fi o zi care să te obosească destul de mult, mai ales dacă vei insista pe o anumită direcție, cu anumite obiective, pe care le vrei atinse, cu orice preț.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Leu:

Sunt destule tensiuni în jur, ca să nu le mai sporești și tu, în momentele de neatenție sau neglijență. Ar fi păcat să îți colorezi singur ziua în tonuri atât de sumbre.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Fecioară:

Bunul simț și măsura, pe care le ai de la natură îți pot fi de mare ajutor, mai ales în momentele tensionate, când va fi nevoie de o minte limpede care să refacă echilibrul pierdut.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări
PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
 

Horoscop 2 aprilie 2020 – Balanță:

Duci pe umeri povara unor responsabilități asumate, dar poate că ar fi bine să te întrebi câte dintre acestea sunt corect asumate și câte nu.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Scorpion:

Te poți lăsa cucerit de emoțiile negative pe care le tot acumulezi de ceva timp și să distrugi totul în jur, doar pentru că asta îți este dispoziția. Sau ai putea să te abții.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Săgetător:

Nesiguranțele pe care le acumulezi de ceva timp au nevoie de o supapă și cea mai bună ar fi o inițiativă nouă, pe care să o pui în practică imediat ce acest lucru va fi posibil. 

Horoscop 2 aprilie 2020 – Capricorn:

Sigur că nu îți convine să accepți din ce în ce mai multe limitări, cele mai sensibile fiind cele financiare, dar este o situație temporară.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Vărsător:

 Incepi să resimți din ce în ce mai acut limitările care îți afectează personalitatea, modul de viață. Există soluții, dar nu sunt rapide, necesită răbdare și autoeducare.

Horoscop 2 aprilie 2020 – Pești:

Deși simți că nu ești apreciat pe măsura eforturilor pe care le faci, îți poți continua treaba cu aceeași implicare, lăsând aceste resentimente deoparte, ca să nu îți întunece ziua.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 28 martie – 3 aprilie 2020. Marte va intra în zodia Vărsătorului. Venus va intra în zodia Gemenilor | VIDEO URANISSIMA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite