CARIERĂ: Planul profesional este supus unor schimbări bruște, necontrolate, mai ales în acele cazuri în care se țințește mai sus, către depășirea statutului actual, acolo unde se caută progresul cu orice preț. Cei mai mulți nativi vor căuta stabilitatea, continuitatea unor proiecte la care lucrează și cooperarea cu aceeași oameni. Chiar și aceștia vor fi afectați de schimbările sociale și economice pe care le vom suporta cu toții și trebuie să fie pregătiți pentru acest lucru. Deși nu doresc schimbarea aceasta poate interveni prin forța lucrurilor și i-ar putea împinge pe un alt drum pentru care se vor considera nepregătiți, într-o primă etapă, dar vor observa că au puterea de a se adapta noii situații. Nu li se va cere imposibilul și de aceea nici nu trebuie să se teamă de schimbare, oricât de radicală ar fi aceasta. Din vară, ca o consecință a deciziilor pe care le vei lua în plan familial se poate vorbi și despre răsturnări de situație în plan profesional, în funcție de ce scopuri vei urmări.

SĂNĂTATE: Ai parte, întregul an, de un suport astral subtil și constant pentru procesul de vindecare care a început anul trecut, însă vindecarea nu se produce automat și necesită anumite modificări ale unor obiceiuri, principii și idei după care te conduci în viață. Va fi nevoie de un echilibru mai bun între intervalele de odihnă și cele de efort intens, de mai multă atenție acordată propriului corp care dă semnale, dar trebuie ascultat pentru a remedia dezechilibrele la timp. Procesul de trasformare a personalității început deja și care va mai dura câțiva ani, poate aduce perioade greu de gestionat pe plan psihologic și de aceea este necesară deprinderea unor metode de relaxare, de îndepărtare de probleme pentru a-ți reface forțele. A doua jumătate a anului va fi mai greu de suportat și de aceea se recomandă să te găsească pregătit sufletește. Vei observa, în cazul în care vei fi sincer cu tine, că cele mai multe probleme ți le creezi singur, prin dezordine emoțională, lipsă de autocontrol și reacții extreme la diverși stimuli exteriori. Este foarte important cum te porți tu cu tine, dacă te menajezi sau risipești energia, ca de obicei, gândind fel de fel de scenarii, cele mai multe dintre ele având la bază ideea că cineva se va opune planurilor tale și inamicul trebuie eliminat, dacă e nevoie, printr-un adevărat război.
BANI: Tot anul vei culege ce ai semănat până acum, adică vei câștiga ceea ce ți se cuvine, în anumite momente puțin mai mult, și vei căuta să îți asiguri noi surse de venit. Tentația principală, pe care va trebui să o gestionezi corect, va fi să dispui nelimitat de resursele partenerilor, cei de afaceri sau cel de cuplu, după caz. Lecția pe care o ai de învățat, în acest context, este să administrezi corect și înțelept aceste resurse, împreună cu partenerul, nu de a cheltui fără limită pentru a-ți vedea realizate anumite dorințe, mai vechi sau mai noi. Vei căuta stabilitate prin preluarea unor bunuri ale familiei, în administrare sau în proprietate. Din vară se va pune problema clarificării situației legale a unor bunuri la care ai vrea să ai acces exclusiv, dar nu se va putea pentru că există și alții care pot ridica pretenții asupra lor. Începând cu lunile de vară vei căuta să te asiguri că nimeni nu poate atenta la ceea ce ți se cuvine, fie că este vorba de un teren, o casă sau o locuință care nu îți este pe plac, dar nu contează, o vrei. Reușita acestor intenții depinde de corectitudinea de care vei da dovadă, de respectul față de drepturile celorlalți și de bunul simț la care va trebui să apelezi în momentele în care va fi greu să iei o decizie. Vara vine cu o dorință irezistibilă de extindere a spațiului în care locuiești și dacă îți permiți te vei muta într-o locuință mai mare, dar în altă parte decât ai dorit sau care va fi organizată atfel decât ai visat tu.

TAUR

DRAGOSTE:Ți-a venit și ție rândul să dovedești maximă seriozitate în angajamentele luate față de partenerul de cuplu, să îți clarifici drepturile și responsabilitățile în această relație și să te conformezi limitelor pe care o astfel de relație le impune. Este esențial să tratezi corect orice situație care pare să conducă la nemulțumiri legate de partener pentru că acestea tind să se acumuleze și sapă la rădăcina relației care va începe să se șubrezească. Anul trecut ai forțat nota și concluziile la care ai ajuns au fost atât de pesimiste încât a trebuit să o iei de la zero cu încrederea în partener și să reconstuiești totul. Vei mai avea astfel de ocazii și în noul an, dar de data aceasta nu mai au același caracter spectaculos, cu amenințări și gesturi brutale. Acum se va pune problema, în prima jumătate a anului, a unor vorbe proaste, cu efect coroziv pe termen lung, iar în partea a doua a unor decizii pe care le iei de capul tău, cu potențial exploziv asupra relațiilor de suflet. Trebuie să canalizezi, în mod sincer, o parte din atenția ta asupra celorlalți, să le acorzi importanța cuvenită fiecăruia, să dai dovadă de respect și să uiți de lupta pentru putere pe care ai practicat-o până acum cu oricine, dacă vrei să ai parte de relații frumoase și armonioase.

CARIERĂ: Pe plan profesional nu se prefigurează schimbări spectaculoase decât în acele cazuri în care este vizată o poziție de autoritate și se fac eforturi pentru asta, de exemplu printr-o nouă specializare, continuarea studiilor sau stagii de pregătire suplimentară. Pentru cei interesați doar de stabilitatea locului de muncă nu se anunță vremuri prea pașnice, așa cum le-ar dori pentru că și anul acesta, ca și cel care se încheie, conține două noduri temporale care vor provoca răsturnări de situație și reconfigurări ale priorităților în cadrul echipei din care fac parte. Nu este vizat doar locul lor de muncă ci întregul ansamblu profesional. Ceea ce îi poate deruta de-a binelea nu sunt aceste schimbări, reașezări, modificări ci ritmul în care li se cere să se adapteze la nou, să facă față onorabil în situații inedite și mai ales să își recapete încrederea pierdută în cei cu care colaborează. In taină, departe de ochii lumii și de știința lor se alcătuiesc scenarii care au ca scop îndepărtarea lor din orice poziție care le poate aduce avantaje, dar aceste tendințe nu pot fi controlate și nici contracarate în nici nu fel. Pot doar să rămână cinstiți, corecți și sinceri, acesta fiind singurul lor scut de apărare.

SĂNĂTATE: Acest segment este supus unui stres astral intens care a început mai demult și va mai dura câțiva ani. Este vizat segmentul bolilor lungi și cronice, care se dezvoltă în tăcere și erodează vitalitatea. Principalul pericol nu vine de la contextul astral ci de la ei înșiși, de la dispoziția psihică negativistă în care au intrat și de care nu mai vor să se desprindă, crezând că astfel se protejează de toate dezamăgirile posibile. Planul mental este profund tulburat de evenimente, de sensul în care evoluează situația generală, iar atitudinea lor de a opune rezistență oricăror schimbări se va dovedi una dintre cele mai păguboase pentru că le epuizează energia necesară vindecării și adaptării. Este necesar un efort considerabil de reevaluare a viziunii despre lume și viață, de renunțare la traumele trecutului prin iertare și acceptare a imperfecțiunilor celorlalți. Psihicul este în pericol din cauza tendinței de a respinge realitatea, evenimentele, de a le nega și a le înlocui cu dorințe și aspirații proprii, ceea ce poate duce la dezechilibre. Pot junge să se izoleze într-o lume proprie, plină de fantezii, unde totul este posibil, dar nimic nu este real. Acest pericol este mai accentuat în lunile mai și noiembrie ale acestui an și de aceea se recomandă să își păstreze cumpătul, să aibă discernământul intact și să se sfătuiască cu un om de încredere, dacă nu sunt siguri pe ce vor să facă.

BANI: Aici se ascunde una dintre cauzele directe ale pesismului care i-a cuprins în ultima vreme, în complicațiile, pierderile, pagubele repetate și ciudățeniile legate de banii pe care i-ar fi putut câștiga în acest an, așa cum au sperat. Problema e că această tendință va continua în prima jumătate a noului an. Singura veste bună este că va fi mai puțin evidentă, mai estompată și va produce mai puține pierderi. Vor găsi puterea să își revină, dacă vor dori acest lucru și se vor asocia din nou cu persoane puternice, capabile să le ofere sprijin pentru a avea un cadru productiv, adică exact ceea ce își doresc ei acum. Continuă și tendința de abandon din partea unor prieteni sau protectori cu care au avut destule de împărțit, și bune și rele. Prima jumătate a anului va face toate asocierile mai dificile, implicit și sursele de venit vor fi mai nesigure. În a doua jumătate li se deschid din nou ușile unor colaborări, dar vor trebui să fie insistenți și harnici ca să obțină ceva pentru că dispoziția partenerilor de afaceri se va schimba radical, aceștia refuzând să mai investească ceva în proiectele care le sunt propuse. Pierd bani pe mâna lor, din cauza neglijenței, a dorinței de a acumula și a faptului că ignoră total întreținerea bunurilor adunate.

GEMENI

DRAGOSTE: După o perioadă destul de lungă și intensă de complicații relaționale, dar care a adus clarificări valoroase, urmează un an în care principalul pericol la adresa stabilității relațiilor vine chiar de la tine, de la îndoielile tale și de la reperele din trecut pe care le folosești și acum pentru a evalua o relație împlinită. Prima jumătate a anului este nefavorabilă relațiilor de cuplu, amenințările venind din interior, de la tine în special. Rostești cuvinte negândite, crezând că vei fi iertat și se va da uitării ce ai spus, dar tu nu faci acest  lucru când vine vorba de vreo gafă a partenerului. Incerci să ascunzi lipsa de încredere în sine sub aparența unei persoane raționale, care știe multe, din experiență și nu mai poate fi păcălit să creadă orice. Aici e o capcană de care ar trebui să te ferești, de dragul de a te feri de suferință ai putea pierde o ocazie autentică de a construi o relație durabilă. Partenerul îți vede foarte clar slăbiciunile și va încerca să te ajute să înțelegi că din punctul său de vedere ești unic, irepetabil, nu o simplă cantitate neglijabilă care poate fi înlocuită oricând. Partea a doua a anului te ține ocupat cu alte probleme, iar relațiile ar putea evolua mai bine, în ritmul lor, nemafiind tulburate de suspiciune și îndoială. Ai putea exagera anumite responsabilități pentru a justifica refuzul de a te implica sincer și deplin în relația actuală. Nu e decât o păcăleală dureroasă să stai pe margine, gândind ce ar fi dacă ai accepta să participi din toată inima la relația respectivă.

CARIERĂ: Pe plan profesional se anunță cele mai multe schimbări, complicații și modificări care vor ajunge inclusiv la nivelul stilului și ritmului de lucru, dar și la stilul de viață pe care locul de muncă ți-l impune. Nu se pune neapărat problema pierderii locului de muncă cât a faptului că vei fi nevoit să accepți un volum mai mare de muncă, să faci compromisuri pentru a te menține în cadrul unei echipe și să trăiești cu teama că ai putea rămâne pe dinafară. Aceste emoții care se acumulează trebuie gestionate cu mare atenție mai ales în prima jumătate a anului când se va pune problema unor reveniri la decizii mai vechi, anulate sau amânate. Te simți în pericol, dar motivele tale sunt departe de realitate, îți reproșezi lucruri pe care nimeni nu s-a gândit să ți le reproșeze. A doua jumătate se anunță puțin mai senină pentru că siuația va evolua în așa fel încât vei putea suporta mai ușor gândul că vine o serie de schimbări care te vor pune la treabă și te-ar putea scoate dintr-un univers cunoscut. Ești direct răspunzător pentru felul în care te vei simți la serviciu în noul an, de tine depinde dacă lași teama să triumfe sau nu.

SĂNĂTATE: Și acesta este un domeniu greu încercat întregul an, mai ales în asociere cu problemele de la serviciu, cu grijile și tensiunile de zi cu zi care se pot transforma din simple griji în adevărate adevărate slăbiciuni care îți vor afecta vitalitatea. In primele șase luni, aceste slăbiciuni vor ieși la iveală, va trebui să te ocupi serios de ele, iar în a doua jumătate a anului să culegi roadele schimbărilor pe care le-ai adoptat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să adopți o atitudine cât mai senină în fața oricăror dificultăți. Teama și îngrijorarea permanentă nu te ajută cu nimic, ba sunt principalul inamic al stării tale de sănătate. Sectorul vizat este cel al bolilor virale, ca rezultat al scăderii imunității, pe un fond psihic negativist. Mai pot apărea probleme și cu organele sexuale sau cu gâtul, dacă nu te îngrijești suficient. Există două momente mai tensionate ale anului, când ai putea ceda în fața tensiunii, lunile mai și noiembrie, și ar fi de reținut că te poți proteja numai printr-o schimbare de atitudine interioră față de probleme, să le accepți ca făcând parte din viață și să cauți soluții. Dacă vei fi suficient de sincer cu tine, vei recunoaște, pe întreg parcursul anului că de la tine vin pericolelel la adresa stării tale de bine, nimeni altcineva nu reușește să te influențeze să fii depresiv sau pesimist.

BANI: Deși vei trăi cu speranța ca măcar în a doua jumătate a acestui an să reușești să îți revii pe plan financiar, revenirea nu va fi pe măsura speranțelor tale. Din februarie vei fi în pericol să ajungi la concluzia că nu mai ai de ce să speri și că vei munci tot anul pe aceeași bani, iar norocul te va ocoli. Luna iulie va aduce o schimbare firavă care se va fructifica inclusiv prin mici modificări ale fluxului de capital care intră în bugetul personal. Dar, tot în iulie, debutează o perioadă în care se vor petrece tot felul de ciudățenii cu banii tăi, îi poți pierde, uiți unde îi pui, alegi un aranjament nefericit, faci investiții proaste și îi pierzi. Pot să întârzie plățile de la angajator sau se strecoară erori în documente care vor afecta nivelul la care vei fi plătit la un moment dat. Pe lîngă acestea, sunt posibile pagube pe fondul unor decizii ale autorităților sau ale unuia dintre membrii familiei. Partenerul de cuplu poate face anumite combinații financiare care vor aduce mai multe pierderi, decât beneficii sau cheltuielile vor depăși din nou bugetul și vei fi nevoit să apelezi la un împrumut sau mai multe, deși nu se recomandă deloc să ajungi în această situație.

RAC

DRAGOSTE: Este un an important pentru evoluția relațiilor de suflet, dar destul de greu de suportat și provocator. Ești vizat de aspecte puternice care te invită să te decizi, să prețuiești mai mult iubirea matură care aduce încredere și mai puțin focul de paie al îndrăgostirii. Deși este uun moment foarte important, vei fi preocupat, în primul rând, de propriile sentimente, aceasta este etapa, de clarificare, de cunoaștere a iubirii cu toate profunzimile ei, inclusiv în postura de părinte, dar nu numai. Te-ai putea feri de relații, o vreme, să agreezi doar ideea că există cineva acolo pe care îl poți iubi, fără nici un angajament serios. Sau ai putea fi atras de persoane mai calme, mai conștiente de propriile sentimente, mai sigure pe ele. Pentru cei mai în vârstă este o ocazie neprețuită de a trăi o nouă poveste de dragoste, una construită frumos, pe baza relației în care sunt deja implicați, sau una complet nouă, puternic trasformatoare. Prima jumătate a anului va fi cea mai provocatoare, aduce numeroase momente de investigare, de reflexie și de reașezare a unor valori, deosebit de importante pentru soarta relațiilor cu cei dragi. E ca și cum ai înțelege, pas cu pas, ce a lipsit până acum din relațiile tale și vestea cu adevărat bună este că accepți aceste schimbări și vei reuși să umpli acele goluri pe care le descoperi. A doua jumătate, se anunță puțin mai senină, cu noi experiențe, trăiri intense și progres pe calea cunoașterii propriei persoane, în postura de om care iubește într-o manieră diferită decât cea de până acum. Relațiile oficializate vor fi supuse unor teste de rezistență destul de dure, dar vei ști ce ai de făcut pentru a preveni o separare.

CARIERĂ: Planul profesional aduce o nouă serie de provocări în viața ta, dar nu sunt atât de inedite ca anul trecut, acum vei fi mult mai bine pregătit sufletește pentru a le face față. Elementul declanșator va fi o relație de parteneriat, o asociere care va determina nevoia de a lua decizii dificile, de a te conforma unor reguli morale ca să ieși cu fața curată dintr-o serie de evenimente asupra cărora nu vei avea nici un control. Cele mai dificile luni pot fi mai și noiembrie , dar și lunile de vară, prin consecințe. Din iulie primești un element puternic de sprijin astral care apare odată la doisprezece ani, numai că efectele pozitive ale acestui aspect vor fi diminuate, pătate de influența altui aspect. Cu alte cuvinte, bucuriile vor exista, dar nu vor fi întregi, succesul și beneficiile vor bate la ușa ta, dar nu vor fi cele visate. Vei avea drumul deschis, ca să poți face pași înainte, dar ceva te va opri, ceva din tine, care te-a ținut în loc sau chiar te-a determinat să dai înapoi și altădată. Este bine să faci alegeri clare, chiar dacă nu vor fi ușoare, ca să nu mai trăiești regretând ocaziile pierdute. Surprizele care pot să apară vor fi provocate de întregul context economic și social, așa că nu le poți controla, dart e poți adapta din mers la ele.

SĂNĂTATE: In acest domeniu există un element bun și unul prost, așa că fie vei reuși să menții un echilibru, fie vei scăpa lucrurile de sub control din cauza unor informații îngrijorătoare, care vor fi infirmate peste un timp, dar care au provocat deja efecte asupra psihicului tău. In prima jumătate a anului vei avea de lucru cu informațiile, investigațiile și propriile temeri, adevărul fiind greu de descoperit. În a doua parte, te vei simți categoric mai bine, dar manifestările ciudate vor apărea în alte părți ale corpului și vei fi tentat să crezi că problemele nu au dispărut. De fapt, sunt etape firești, de slăbiciune organică, în care cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îngrijești mai mult, fără teamă sau coșmaruri. Este un an destul de agitat în domenii importante din viața ta, dar care îți aduce progresul pe care l-ai dorit atât de mult. Poate că nu te-ai gândit că va trebui să plătești un preț atât de mare pentru acest progres, dar dacă privești situația în față și accepți că este dificilă, dar benefică, vei avea numai de câștigat, inclusiv în planul echilibrului organic. Partea cea mai sensibilă în prima jumătate a anului este cea psihică, distorsiunile sunt provocate de informații incomplete și concluzii eronate. In a doua jumătate, se mai înseninează propria minte, dar devine vulnerabil segmentul digestiv, cu toate funcțiile sale. Există și pericolul de a lua în greutate, pe fondul unor angoase legate de starea de sănătate sau din alte motive.

BANI: Sectorul financiar este singurul care nu este traversat de aspect importante, de lungă durată, ceea ce poate fi o veste bună, dacă nu ți-ai făcut planuri mărețe legate de acumularea unor beneficii. Ai scăpat de norii negri, de neclaritățile din acest plan, inclusiv de cele provocate de lipsa de transparență a unora dintre membrii familiei care nu vroiau să contribuie la asigurarea celor necesare întregii familii. Faptul că nu se anunță schimbări notabile esteo veste bună, care alungă gândurile negre prin faptul că ți se oferă stabilitatea mult dorită. O altă veste bună este faptul că orice pas înainte pe plan profesional va aduce și o creștere a veniturilor, din munca proprie, așa că nu ai motive de nemulțumire sau de tristețe. Vor exista și perioade mai favorabile pentru a obține mai mulți bani, dar vor fi de scurtă durată și strict condiționate de activitatea profesională. Norocul tău, în noul an, vine din stabilitate, din prudența cu care administrezi tot ce ajunge în mâinile tale și din dorința de a nu te arunca să ceri beneficii suplimentare, în condiții vitrege pentru întreaga echipă. Dacă vei acumula merite deosebite în activitate, vei primi ceea ce ți se cuvine, în special în a doua parte a anului, nu neapărat sub forma unor sume de bani.
Revino mâine pe Libertatea.ro pentru următoarele patru zodii

Gigantul Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile
PARTENERI - GSP.RO
Gigantul Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile
BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL
Playtech.ro
BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL
Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe
Observatornews.ro
Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe
Horoscop 17 iunie 2021. Capricornii ar putea trăi o dezamăgire mai mare sau mai multe pe același subiect
HOROSCOP
Horoscop 17 iunie 2021. Capricornii ar putea trăi o dezamăgire mai mare sau mai multe pe același subiect
Reacția Coca Cola după ce Cristiano Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă
Știrileprotv.ro
Reacția Coca Cola după ce Cristiano Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Telekomsport
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)