CARIERĂ: Pe plan profesional se anunță evenimente care vor răspunde unor dorințe de-ale tale mai vechi, rămase neîmplinite. Nevoia de recunoaștere, rămasă în aer anul trecut, se materializează acum prin ocazii de a deveni un adevărat stâlp al întregii echipe, un colaborator de preț. Odată cu maturizarea pe care situația din familie ți-o impune se va schimba și atitudinea ta față de muncă, vei deveni mai serios, mai harnic și vei domoli ambițiile seci, cele care te-au împins de multe ori să vrei doar să crești, să mai urci o treaptă, indiferent dacă o meritai sau nu. Acum acest lucru se petrece în mod firesc, dar nu te mai impresionează pentru că ai alte priorități. Te va încânta, cu siguranță, dar nu atât de tare încât să îți pierzi luciditatea. Indiferent de domeniul în care activezi vor exista modificări importante în activitatea ta, impuse de evoluția generală a contextului social și economic. Poate crește volumul de muncă, fără să fie însoțit de o creștere corespunzătoare a beneficiilor. Sau munca ta devine din ce în ce mai complexă, cere o putere de concentrare mai mare și calități pe care le ai, dar nu le-ai pus la bătaie până acum la un asemenaea nivel. Se poate vorbi și despre nevoia de a învăța, de a studia, pentru a fi performant în profesia ta. Toate aceste eforturi își vor arăta roadele prin faptul că vei fi privit ca un element indispensabil pentru bunul mers al colectivului din care faci parte.

SĂNĂTATE: Starea de slăbiciune organică ce a început să se manifeste anul trecut se poate accentua în acest an, mai ales din cauza suprasolicitărilor, de la serviciu și din familie, în același timp. Se cere mult de la tine, nu ți se oferă mare lucru, iar tu trebuie să te întorci spre interior pentru a descoperi acolo resursele de care ai nevoie. Dacă ți se cere, înseamnă că ai de unde da, numai că trebuie să vezi tu acest lucru, nu ți-l poate demonstra nimeni. Partea a doua a anului poate fi ceva mai complicată în acest domeniu din cauza unor elemente noi care pot afecta hrănirea, stilul de alimentație și asimilația. Poate că și programul de la muncă va suferi unele modificări care vor determina dezechilibre în alimentație, dar cu toate acestea tot va trebui să te organizezi mai bine, să ai grijă de tine și să alimentezi corespunzător. Cele mai importante probleme pot veni de la carențele de vitamine și minerale, de la oase și articulații, dar și de la dinți, maxilare, de la afecțiunile care se asociază cu frigul și umezeala. Este important de știut că reacțiile organismului vor fi exagerate, în special în partea a doua a anului și de aceea nici nu trebuie să te alarmezi prea tare. Trebuie să iei măsuri, dar fără să te îngrijorezi excesiv și fără să începi să faci săpături pentru orice fleac. De săpături vei avea nevoie în prima jumătate a anului pentru a clarifica o problemă de sănătate moștenită, o predispoziție genetică ce îți poate provoca probleme destul de mari. Poate fi o afecțiune fără leac, dar care poate fi prevenită printr-un comportament echilibrat și o viață sănătoasă.

BANI: Domeniul financiar este favorizat în prima jumătate a anului, dar indirect, prin intermediul partenerilor, al asociaților sau doar al partenerului de cuplu. Asta nu înseamnă că munca ta titanică nu va fi răsplătită ci doar faptul că vei munci mai mult fără să aștepți ceva în schimb și vei fi mai ocupat ca oricând, fără ca acest lucru să aducă și o mulțime de beneficii financiare. Oricum nu asta cauți în noul an ci te orientezi voluntar către asumarea unui rol de factor de echilibru în tot ce te înconjoară. Beneficiile financiare vor veni și ele, însă mai întâi vor apărea celelalte, cum ar fi bucuria de a-ți fi recunoscută valoarea, chiar dacă nu a dura mult, e bună pentru moralul tău. Cheltuielile, în schimb, pot fi mai mari pentru că se pune problema unor deplasări, în altă localitate sau eventual în străinătate, la studii sau la specializări, ori a unor examene costisitoare. Este important să administrezi totul cu cap, să nu lași să se risipească patrimoniul familiei, chiar dacă nu ți-a fost încredințat ție spre păstrare. Tendința de risipire poate fi prezentă și la partenerul de cuplu care poate da dovadă de un comportament haotic în plan financiar, să cheltuie atât cât câștigă și cu cât câștigă mai bine să considere că poate să își permită să cheltuie mai mult.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Sunt tranzite importante, grele, în zona inimii și asta poate continua seria schimbărilor începute anul trecut prin abandonarea unor comportamente greșite, de voie sau de nevoie. Principalul câștiga va fi abandonarea statutului de victimă pe care ți l-ai asumat în ultimii ani și descoperirea unor noi resurse sufletești care îți permit să fii mai echilibrat, fără să îți afecteze calitatea și intensitatea vieții sentimentale. Totul se petrece subtil, ca o urmare firească a unor evenimente, inclusiv în relațiile cu copiii cărora vei fi nevoit să le recunoști anumite drepturi, mai ales pe acela de a-și coordona singuri viața, într-o oarecare măsură, chiar dacă asta te va lăsa pe tine fără obiectul muncii de îngrijire pe care o iubești atât de mult. Vor exista două momente de cotitură în plan sentimental, iar consecințele lor se vor întinde pe întreg parcusul anului pentru că sunt aspect puternic trasformatoare. Lunile mai și noiembrie sunt repere pentru noua serie de modificări în prioritățile tale. Iar din iulie vei trece la o cu totul altă abordare a relațiilor deoarece vei avea ochi să vezi ceea ce ți se oferă, să apreciezi chiar și relațiile imperfecte, dar vii, intense. Cei singuri vor avea, începând cu luna iulie, numeroase ocazii de a ieși din starea de izolare și de a participa la o relație cu persective frumoase. Este foarte important să nu amesteci prezentul cu trecutul, să nu faci comparații nepotrivite și să accepți o împrospătare a sentimentelor de care poți beneficia în a doua jumătate a acestui an. Relațiile cu vechime pot trece și ele prin trasformări importante, din cauza faptului că va deveni din ce în ce mai clar că ceea ce vă leagă sunt sentimentele și nu interesele concrete, trecătoare și adesea pline de provocări. Acest tip de relații se pot suda mai bine în prima jumătate a anului și datorită acestui lucru să facă față seriei de complicații din a doua jumătate.

CARIERĂ: Planul profesional e scăpat de sub controlul tău de mai mult timp, ai rămas doar cu aspirațiile neîmplinite și cu visele care te mențin activ. Este posibil, mai ales în prima parte a anului, să suferi o cădere din înalt dacă ai țintit prea sus și ai cerut mai mult decât poți duce. In cel mai fericit caz, primele luni din noul an ți-ar putea aduce o revenire la un statut pe care l-ai avut la începutul anului trecut. Adversarii sunt numeroși, la fel și situațiile în care trebuie să faci sacrificii importante pentru a te menține acolo unde te afli, iar la un moment dat se va pune problema dacă merită să sacrifici orice doar pentru a te menține, nu pentru a face un pas înainte sau a înregistra vreun progres. Asocierile, parteneriatele sunt în pericol dacă vei folosi metode de constrângere sau vei dori să ai putere asupra celor din jur cu orice preț. Propriile aranjamente se vor întoarce împotriva ta dacă nu vei respecta legile și regulile unui comportament moral și vei încălca interesele celorlalți. In a doua jumătate a anului vei avea mai multe ocazii de a te asocia cu persoane puternice, aflate în apropierea ta, pentru a lupta împreună. Aceste noi asocieri sunt însă marcate de pericole nevăzute, cel mai mare este acela de a pierde chiar scopul principal de la care ai plecat, adică menținerea ta într-o poziție privilegiată. Trebuie să dovedești multă înțelepciune în noul an pentru a te asigura că succesul pe care îl dorești nu este prea firav pentru a merita să pui la bătaie resurse atât de importante doar ca să îl menții viu.

SĂNĂTATE: Prima lună a anului se anunță destul de periculoasă, iar prin consecințe chiar prima jumătate a noului an. Este vizat sectorul cardiac și cel circulator, dar și buna funcționare a ficatului cu toate funcțiile sale. Nemulțumirile constante se pot transforma într-un factor de stres accentuat care poate duce și la șubrezirea generală a organismului, fără să poți identifica o cauză clară și să o poți elimina. Zona plămânilor este vulnerabilă în prima parte din an, iar în a doua devine mai sensibilă cea legată de nutriție, de plăcerile culinare pe care nu vei mai putea să ți le permiți atât de des și în aceeași cantitate. Se va impune un regim alimentar, de către un specialist, sau tu, din proprie inițiativă, vei trece la un stil de alimentație mai simplu, mai natural. Este bine să fii mai atent la alimentele vechi, încărcate de toxine care fac mai mult rău decât altădată din cauza fondului organic fragil. Perioadele mai lejere sunt mai puține decât în alți ani și acest lucru ar trebui reținut ca să nu amâni odihna și adoptarea unui regim de viață mai protective pentru altădată, când va fi mai multă liniște în jur și în viața ta, în general. Vestea bună este că toate aceste elemente sunt minore, doar predispun la apariția unor probleme. Dar cu puțin mai multă atenție, pot fi ocolite în întregime.

BANI: La finalul anului trecut ai trecut la o nouă etapă în plan financiar, după ce a trebuit să gestionezi destul de mult timp o serie de amenințări, mai mult sau mai puțin reale, la adresa stabilității veniturilor tale. Anul acesta vei culege roadele acelor eforturi care dacă au fost bine plasate vor aduce veniturile vizate, dacă nu, te vor lipsi de această satisfacție. Oricum ar evolua situația profesională, vestea bună este că nu vei rămâne pe dinafară și nu vei fi lispit de venituri, decât în cazul în care ai făcut lucruri grave, care să te pună în situații imposibile. Ai sperat și la fel vei face și anul acesta că seria de schimbări bruște care a intervenit va însemna și întoarcerea situației în avantajul tău. Dar schimbările nu te privesc doar pe tine și nu pot fi decât în avantajul tuturor, pe termen mediu și lung. Există două momente memorabile, în care nu vei ști prea bine c decizii să iei în chestiunile financiare, lunile mai și noiembrie, iar prin amploarea efectelor și lunile de vară. Se va pune problema abandonării unui împrumut, al schimbării monedei în care l-ai contractat sau al refinanțării dintr-o sursă apărută în mod cu totul surprinzător. Este bine să te informezi foarte bine înainte de a lua decizii de acest fel și să nu alimentezi teama, mai ales cea referitoare la viitorul pe termen lung ca să nu te stresezi în avans.

BALANȚĂ

DRAGOSTE: Un an foarte dinamic în plan relațional, cu două momente cheie, lunile mai și noiembrie, în care este posibilă orice evoluție, oricât de surprinzătoare, în acest domeniu. Partea a doua a anului poate aduce mai multă tulburare, mai multă derută, așa că dacă ai de luat decizii importante ar fi bine să le iei în prima parte. Misiunea ta este, pe tot parcursul anului, să îți protejezi singur sentimentele pentru că atfel se vor afla în pericol de a cădea undeva în planul secund al existenței tale și apoi te vei întreba de ce îți simți sufletul gol. Șansele de a iniția o nouă relație și chiar de a o oficializa sunt egale cu cele de separare, așa că de tine depinde soarta relațiilor, mai ales în noile condiții vitrege pentru sentimente. Te poate afecta destul de mult o răceală accentuată în relațiile de familie care își poate pune amprenta serios asupra atitudinii tale față de apropiați. Vei căuta refugiu din calea atâtor intemperii sentimentale și nu îl vei găsi dacă îl cauți în exterior. Sfătuitorii sunt absenți, afectați fiind chiar de lipsa ta de considerație față de efortul lor. Incepând cu lunile de vară este posibilă o decizie radicală menită să lămurească situația familială, o mutare cu serviciul care va implica și o schimbare în viața de familie sau invers. Orice decizie de acest fel va cere un sarcificiu important de imagine pe care trebuie să fii pregătit să îl faci, dacă ești sigur că acesta este drumul cel bun.

CARIERĂ: Pe plan profesional ai parte de un an puternic, trasformator, pe care îl vei ține minte ca reper al momentului în care viața ta profesională a început să se schimbe radical. Sunt posibile schimbări importante, de exemplu să treci la un alt domeniu, să revii la o meserie mai veche, care te-a atras destul de mult. Toate aceste modificări au un element în comun, faptul că răspund unor aspirații profunde, neîmplinite. Lunile de vară vin cu promisiunea unei promovări, a urcării unei trepte din ierarhia profesională, nu fără invidii și reacții neplăcute ale unor colegi sau chiar a unora dintre superiorii tăi. Există pericolul ca problemele din familie să îți afecteze imaginea la serviciu și invers, așa că este nevoie de discreție și autocontrol. Lunile mai și noiembrie se anunță dificile pentru cei implicați în afaceri din cauza instabilității accentuate a unor colaborări, asocieri și orice altă formă de parteneriat care vizează obținerea unui profit. In a doua jumătate a anului nu vei mai beneficia de la fel de multă susținere astrală pentru a te apropia de idealul tău în plan profesional. Va fi, însă, la fel de puternică aspirația ta, motorul acestei serii de schimbări.

SĂNĂTATE: Beneficiezi de protecție astrală care te poate ajuta să te vindeci în profunzime, să abandonezi toate obiceiurile proaste, prin care îți faci rău singur, dar este nevoie de o conștiință trează pentru a fructifica acest context favorabil. Prima jumătate a anului este cea mai potrivită pentru a descoperi și aplica noi metode, mai blânde, mai naturale, pentru a ameliora efectele unor afecțiuni deja instalate sau pentru a fortifica trupul ca să își recapete vigoarea. Sunt recomandate toate procedeele care țin cont de particularitățile individuale, consultarea unui specialist în nutriție pentru probleme de greutate și orice altă metodă, probată de tine, care știi că are efecte regenerante. Partea a doua a anului va fi mai complicată decât prima din cauza solicitărilor sociale, familiale și profesionale, ceea ce poate duce la o slăbire a vitalității și la posibile afecțiuni asociate cu procesul de alimentație, inclusiv absorbția substanțelor nutritive. Un lucru de reținut neapărat este faptul că începând cu lunile de vară va trebui să fii mult mai atent cu alimentele, să ai grijă de calitatea acestora, iar cantitatea să fie modestă. Sunt posibile și afecțiuni dentare, osoase și articulare, pe fondul unor carențe de vitamine și minerale provocate de stresul intens.

BANI: Acesta este capitolul cel mai încărcat din existența ta din acest an, iar lecțiile esențiale pe care le ai de învățat acum nu se încheie anul acesta. Prima jumătate a anului se anunță mai dificilă, mai ales din februarie până în iunie, acesta fiind un interval în care va trebui să îți drămuiești cu prudență sumele câștigate și să muncești foarte serios pentru orice bănuț de care ai nevoie. Pot fi necesare anumite corecții ale stilului de viață pentru a putea să îți acoperi necesitățile. Acesta poate fi un motiv în plus care să te îndemne să apelezi la medicina alternativă, cu produse mai accesibile. Partea a doua anunță mai multă dinamică, un cadru puțin mai permisiv care va spori oarecum veniturile pe care le obții. Din vară, însă, va trebui să fii foarte atent ce faci pentru a obține banii de care ai nevoie și dacă iei sau nu în calcul riscurile care se asociază cu metodele mai puțin ortodoxe de rotunjire a veniturilor. Vestea bună este că orice pas înainte în plan profesional va aduce, pe lângă împlinirea unor dorințe mai vechi, și mai multă stabilitate în plan financiar, chiar dacă nu va aduce belșug.

SCORPION

DRAGOSTE: Ai șansa unică în viață de a prețui sentimentele la adevărata lor valoare și de a trăi ținând cont de ele, atunci când vei recunoaște cât de importante sunt. Intregul an ești favorizat la acest capitol, mai mult în prima jumătate, când vei fi ocupat și cu multe alte probleme, mai puțin în a doua, când vei fi dispus să vezi ce rol esențial au cei dragi pentru echilibrul ființei tale, în general. Intregul tău univers interior trece prin schimbări profunde, ale căror roade le vei culege peste un timp, când se va încheia procesul de maturizare, de reașezare, pe baze mai solide, a personalității tale. Este foarte important să ai grijă de relațiile cu cei dragi, să le acorzi atenție și să protejezi sentimentele care vă leagă de atacurile deosebit de frecvente la care vor fi supuse în noul an. In prima jumătate a anului nu vei observa vreo lipsă pentru că vei primi suficiente dovezi de dragoste, dar în a doua jumătate, când aceste dovezi vor fi mai puține, vei ajunge să îți pui întrebări și să te îndoiești de sentimentele acelor oameni, în loc să preiei rolul celui care oferă, pentru a acoperi ceea ce lipsește. Relațiile de cuplu evoluează așa cum le coordonezi tu. Este bine să nu te izolezi de cei pe care îi iubești, să comunici cu ei și să prețuiești rolul lor în viața ta.

CARIERĂ: Din păcate, nici anul acesta nu vei avea parte de liniște în plan profesional și poate că nici nu îți dorești acest lucru pentru că monotonia la locul de muncă nu îți este deloc pe plac. Ca și anul trecut se pot produce evenimente dintre cele mai greu de imaginat, răsturnări de situație și altele asemenea. Există însă un element care face diferența, acum nu vei mai fi surprins de aceste evenimente, chiar dacă vor avea un caracter brusc și nu vei avea la îndemână nici o modalitate pentru a le controla. Ai nevoie de mult curaj pentru a face față acestor încercări de dislocare, de dărâmare a poziției pe care o ocupi în plan profesional. Este foarte important să îți creionezi singur propriul traseu profesional, ca să știi pentru ce lupți și ca să ai o alternativă la traseul actual care este în pericol. Nimic nu e sigur sau stabil în plan profesional, mai ales dacă țintești sus și foarte sus. Ai de partea ta un element puternic de susținere care se manifestă prin tăria de caracter câștigată anterior. In noul an, de tine depind efectele schimbărilor care vor veni oricum, iar aceasta este o veste foarte bună.

SĂNĂTATE: Continuă tendința de a suferi de afecțiuni cu manifestări ciudate, bruște, în special sub influența evenimentelor din plan profesional. Cum se opune ceva voinței tale, prima ta reacție este să te împotrivești curentului și să îți asumi, prin această atitudine, un consum interior enorm. A trecut pericolul unor boli cronice, asociate funcțiilor rinichilor, dar acum este vizat capul cu toate funcțiile sale, inclusiv dinții și maxilarele. Suprasolicitarea la locul de muncă se va vedea printr-o stare de epuizare nervoasă de care nu vei scăpa așa de ușor ca până acum. Vei avea nevoie de o mobilizare exemplară a voinței pentru a te îndepărta de probleme și a te odihni de-a binelea, pentru a te reface. Aici apare rolul vital al celor dragi care te pot ajuta să te detașezi cum trebuie și să te menajezi mai mult, de dragul lor. Dacă ar fi după tine, ai porni la luptă cu pieptul dezgolit și ai petrece așa multe săptămâni și luni, dar au nevoie de tine și nu poți ignora acest lucru. Acceptând această situație, vei vedea că îți prinde foarte bine pendularea între calmul și alinarea de care ai parte în mediul intim și conflictele de pe plan profesional. Te-ai putea simți slăbit fizic întregul an, dar vei avea parte de toată vigoarea de care ești în stare pe plan interior ceea ce echivalează cu a fi într-o formă foarte bună, ca în zilele tale cele mai bune.

BANI: Pe plan financiar, situația evoluează în strict legătură cu evoluțiile din plan profesional. In prima jumătate a anului, situația nu se va îndrepta, așa cum ai gândit, din cauza unor pierderi pe care le suporți din pricina unor dintre membrii familiei, a unor investiții neapărat necesare care necesită sume importante. Din februarie vei avea mai multă autoritate asupra banilor proprii pentru că vei decide să limitezi accesul unor apropiați la fondurile pe care le administrezi. Vor continua cheltuielile neprevăzute și chiar micile pagube suferite și în a doua parte a anului trecut, dar cu o frecvență mai mică, fiind mai puțin grave. Situația trebuie luată ca atare și gestionată corespunzător. In a doua jumătate a noului an vei dori să călătorești, să te întorci în locuri în care ai mai fost, pentru a regăsi anumite stări, sentimente, dar acest lucru nu va fi posibil și vei fi dezamăgit, inclusiv din cauza faptului că ai cheltuit sume importante pentru a găsi ceva ce nu mai e așa cum credeai. Finanțele tale pot fi afectate de anumite decizii ale autorităților, luate prin legi, la vedere, pe nedrept. Ți se va spune că e pentru binele tuturor să accepți aceste limitări, dar tu vei ști adevăratele motive ale acestor măsuri. Va trebui să te adaptezi, din nou, și la această situație și să obții maximum din ce se poate obține, în acele condiții.
Revino la ora 14:20 pentru ultimele patru zodii

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 13 ani. Primele declarații
PARTENERI - GSP.RO
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 13 ani. Primele declarații
Ce a spus Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe, în direct, la TV. Toată țara a aflat
Playtech.ro
Ce a spus Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe, în direct, la TV. Toată țara a aflat
Detaliul care a dus la prinderea criminalilor lui Mihai, șoferul român de TIR ucis cu sabia într-o parcare din Franța
Observatornews.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalilor lui Mihai, șoferul român de TIR ucis cu sabia într-o parcare din Franța
Horoscop 18 iunie 2021. Leii acordă mai multă atenție părții frumoase a vieții, relaxării și deplasărilor
HOROSCOP
Horoscop 18 iunie 2021. Leii acordă mai multă atenție părții frumoase a vieții, relaxării și deplasărilor
Reacția UEFA după ce Cristiano Ronaldo și alți fotbaliști au luat sticlele de pe masă. Ce se va întâmpla cu jucătorii care vor repeta acest gest
Știrileprotv.ro
Reacția UEFA după ce Cristiano Ronaldo și alți fotbaliști au luat sticlele de pe masă. Ce se va întâmpla cu jucătorii care vor repeta acest gest
ATENŢIE! VIDEO ŞOCANT. Filmarea cu accidentul teribil în care a murit celebrul sportiv
Telekomsport
ATENŢIE! VIDEO ŞOCANT. Filmarea cu accidentul teribil în care a murit celebrul sportiv
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)