Horoscop 22 noiembrie 2019 – Berbec

Ar fi bine să nu iei cu tine, în noua perioadă care începe azi, nemulțumirile sau neîmplinirile. Ai nevoie de optimism și de bună dispoziție.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Taur

Poate că și se pare greu să alegi varianta pozitivă de evoluție a unor planuri de viitor, dar asta îți este de folos acum, să iei în calcul și această variabilă.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Gemeni

Începi să te simți mai aproape de oamenii pe care te poți baza pentru anumite realizări. Asta îți dă încredere, dar te poate și descuraja, dacă apar anumite divergențe.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Rac

Este posibil, dacă vei fi suficient de atent, să vezi că se schimbă ceva în atmosfera de la serviciu. Odată cu această schimbare, îți va fi și ție mai ușor să te ocupi de treburile tale.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Leu

Se poate spune că îți vine inima la loc, începi să ții cont de partea frumoasă a vieții tale, cea care are nevoie de protecția ta permanentă.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Fecioară

Cauți un loc în care să te simți bine, să poți fi tu însuți, fără teamă și supărări. Acel loc există deja și dacă are nevoie de îmbunătățiri, tu ești cel mai potrivit pentru asta.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Balanță

Ai nevoie de un impuls spre o abordare mai optimistă a oricărei situații. Dacă aștepți să ți-l ofere cineva, s-ar putea să fii dezamăgit.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Scorpion

Chiar dacă ai impresia că știi mai bine decât oricine de ce ai nevoie și cum vor merge lucrurile de acum înainte, tot ar fi mai bine să faci un efort și să fii optimist.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Săgetător

Ți-a venit rândul să te simți în formă, să îi molipsești pe cei din jur cu buna ta dispoziție și cu optimismul cu care privești viața.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Capricorn

Chiar dacă ești convins că nu e așa, viața ta va începe să fie mai senină de astăzi. Unele probleme vor dispărea de la sine, altele se vor simplifica.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Vărsător

Din cercul de prieteni apare o inițiativă care te va ajuta să îți recapeți încrederea în partea bună care există în fiecare m, inclusiv în cei pe care nu îi iubești.

Horoscop 22 noiembrie 2019 – Pești

Solicitările încep să devină din ce în ce mai complexe, dar la fel va fi și recunoașterea de care te vei bucura după ce le vei onora cum știi tu mai bine.

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri