Horoscop 24 mai 2019 – Berbec:

Este cu adevărat necesar să fii generos cu cei din jur și ceva mai îngăduitor cu propriile defecte, ca să nu te încurci singur în situațiile pe care le vei crea.

Horoscop 24 mai 2019 – Taur:

Ar fi de dorit să privești cu mai multă bunăvoință greșelile altora, ca să beneficiezi și tu de aceeași atitudine, atunci când va fi cazul.

Horoscop 24 mai 2019 – Gemeni:

Există și o parte bună în această zi, dar nu este simplu să ajungi la ea. Ai nevoie de o abordare mai serioasă a problemelor cu care te confrunți.

Horoscop 24 mai 2019 – Rac:

Îți spui că nu e de joacă și că anumite probleme nu vor dispărea, nici dacă faci eforturi pentru asta. Poate că, de data asta, nu e nevoie de eforturi ci de o altă abordare.

Horoscop 24 mai 2019 – Leu:

Raza de soare a zilei vine de la un prieten, un partener sau un asociat. În rest, vei avea motive de nemulțumire, de revoltă și poate chiar de accese de furie.

Horoscop 24 mai 2019 – Fecioară:

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Munca este salvarea ta din orice problemă, indiferent cu ce va trebui să te confrunți astăzi. Munca îți aduce bucurii, beneficii și un respect de sine sănătos.

Horoscop 24 mai 2019 – Balanță:

Sunt destule complicații în viețile unor apropiați, ca să înțelegi că nu e cazul să le vorbești și despre problemele tale. Poate e mai bine așa și vei avea timp să te mai gândești.

Horoscop 24 mai 2019 – Scorpion:

Ești pornit pe unii dintre membrii familiei, dar motivele tale sunt rezultatul unor interpretări foarte personale și nu reprezintă un adevăr absolut.

Horoscop 24 mai 2019 – Săgetător:

Există ceva care îți înnegurează viața de familie, dar acesta funcționează și ca o protecție față de alte lucruri mai grave. La un moment dat vei înțelege ce și cum a fost.

Horoscop 24 mai 2019 – Capricorn:

Din anturaj vin provocările, tot de acolo apar și supărările, dar toate acestea nu te-ar tulbura prea tare, dacă nu ai fi setat pe un anumit rezultat care nu apare.

Horoscop 24 mai 2019 – Vărsător:

Poți deveni centrul atenției, în sens negativ, în familie, din cauza unui conflict cu o femeie sau pentru că, pur și simplu, o ții pe a ta, până în pânzele albe.

Horoscop 24 mai 2019 – Pești:

Poți intra într-o nedorită dispută verbală cu o persoană din anturaj care te va scoate din sărite. Problema e că pierderile tale vor fi mai mari, în termeni de imagine.

Citește și previziunile Uraniei

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri