Horoscop 28 octombrie 2019 – Berbec

Este posibil să ajungi la concluzii greșite din cauza unor erori care se strecoară subtil în tot ce gândești. Este important să îți dai seama unde greșești și să te oprești.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Taur

S-ar putea să te răscolească anumite situații, dar acesta nu poate fi un motiv serios ca să reacționezi exagerat, așa cum vei fi tentat.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Gemeni

Se anunță unele dificultăți la locul de muncă, provocate de neglijența unora sau de micile tale probleme de sănătate care par a nu se mai termina.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Rac

S-ar putea să te copleșească îndoielile de tot felul și să capete aspectul unor frici acumulate. Ar fi bine să faci eforturi sincere ca să te liniștești, înainte de a lua orice fel de decizie.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Leu

Sunt posibile noutăți în familie, nu neapărat bune, dar nici neapărat rele. Dacă te lași în voia primei impresii, vei rămâne cu o părere negativă, care nu e corectă.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Fecioară

De la unii dintre apropiați vin noutățile acestei zile. Unele te vor surprinde, altele te vor supăra, poate chiar aceleași. Este bine să fii binevoitor și amabil cu cei din jur.

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

Horoscop 28 octombrie 2019 – Balanță

Ai destule pe cap și nu mai vrei să accepți mare lucru, nici chiar din partea unor persoane dragi. Dacă ai ajuns în acest punct, e semn că ai nevoie de o pauză de gândire.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Scorpion

Te înnoiești pe mai multe planuri și chiar e momentul pentru asta. Există și dezavantaje, dar sunt șanse să le depășești, fără să faci eforturi speciale.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Săgetător

Se pot răsturna anumite situații, ceea ca nu o să-ți placă deloc. Va trebui să găsești o modalitate inteligentă de a ieși cât mai puțin șifonat din aceste probleme.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Capricorn

Sunt posibile mișcări de trupe în cercul de prieteni și asociați, fără să fii consultat. Ca să nu reacționezi exagerat, nu uita că e o situație pe care o poți modifica.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Vărsător

Se schimbă ceva la muncă, de la relațiile cu superiorii la decizii care te pot afecta și pe tine. Ar fi bine să nu privești cu teamă aceste schimbări, unele ar putea fi bune.

Horoscop 28 octombrie 2019 – Pești

Îți proiectezi alt fel de viitor, pe alte baze, poate chiar unele diferite de ce ai gândit până acum. Ești încântat, dar și stresat de aceste posibilități.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur