MENIU CAUTĂ
27 Sep. 2018 21:00

Horoscop, vineri, 28 septembrie 2018. Balanțele își exprimă sentimentele

Distribuie

Horoscop 28 septembrie 2018. Balanțele își exprimă sentimentele

Horoscop 28 septembrie 2018 - Berbec

Este posibil să ai o zi foarte productivă, la finalul căreia te vei bucura de rezultatele obținute rapid, așa cum îți place ție, dar cum nu este întotdeauna posibil…

Horoscop 28 septembrie 2018 – Taur

Dincolo de micile neplăceri ale zilei, există un potențial bun, la care vei avea acces foarte repede, mai ales dacă vei alege să nu te lași încurcat de propriile gânduri negre.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Gemeni

Poți vedea departe și asta te va încuraja să continui acțiunile începute, mai ales cele în care crezi. Celelalte vor trebui selectate, în funcție de evoluția lor.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Rac

Te poate surprinde cineva din familie cu o propunere care te încântă, chiar dacă va genera schimbări peste noapte în mai multe domenii de viață.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Leu

Ai parte de o zi luminoasă, în care vei dori să revii la gândurile bune și la atitudinea optimistă. Obstacolele sunt tot acolo, dar acum știi cum să le abordezi.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Fecioară

Ai curajul de a privi cu mai multă încredere spre viitor, chiar dacă nu știi sigur cum anume vei face rost de toate resursele de care ți-e clar că vei avea nevoie.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Balanță

Ai ocazia de a-ți exprima sentimentele, de a lua decizii curajoase pe baza lor și de a te bucura de primele rezultate ale acestor hotărâri.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Scorpion

Îți lipsesc multe informații de mare preț și tocmai de aceea, ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile despre cei din familie și alți apropiați.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Săgetător

Primești un impuls benefic de la un prieten care te cunoaște bine. Poate fi și un protector care știe de ce ai nevoie acum și face un efort pentru tine.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Capricorn

Poți prinde o ocazie de a rezolva o problemă financiară, doar pentru că accepți o invitație a unui prieten mai tânăr și mai norocos.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Vărsător

Alegi să privești cu seninătate spre viitor, pentru că știi că te poți baza pe propriile calități, cele pe care le cunoști deja, fiindcă le-ai descoperit prin diverse experiențe.

Horoscop 28 septembrie 2018 – Pești

Astăzi ai parte de gândul cel bun, care apare și la momentul potrivit. Poți lua decizii foarte inspirate, ale căror rezultate le vei vedea imediat.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii