Horoscop 5 noiembrie 2019 – Berbec:

Astăzi pot ieși la lumină unele dintre părțile întunecate ale firii tale, cele care te conduc întotdeauna spre probleme mari. Ar fi bine, dacă ai reuși să te controlezi.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Taur:

Există riscul unor conflicte apărute ca din senin, dar care se pot ramifica și desface în altele, mai mici și care vor dura mai mult decât te aștepți. Soluția are legătură cu diplomația.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Gemeni:

S-ar putea să uiți de sentimentele frumoase care te apropie de cei dragi și să spui cam tot ce îți vine la gură. Pierderea, din păcate, poate fi mai mare decât te aștepți.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Rac:

Conflictele din familie încep să arate ca un adevărat război pe care nu îți amintești să-l fi început tu. Chiar dacă ar fi așa, tot tu va trebui să începi negocierile de pace.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Leu:

Se poate ajunge foarte ușor la conflicte cu cei din anturajul apropiat, fără motive serioase, dar cu o intensitate care ar trebui să te pună pe gânduri.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Fecioară:

Este important să nu devii agresiv, chiar dacă te vezi îndepărtat de la masa la care se împart beneficiile pentru care ai depus și tu eforturi.

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC
Recomandări

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Balanță:

Ai putea ajunge foarte ușor la un conflict acut cu cei din familie sau doar cu unul dintre apropiați, pe care nu ai reușit să îl controlezi, indiferent cât ai încercat.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Scorpion:

Se vorbește mult și se tot pun paie peste un foc periculos. Poți spune că sunt doar vorbe aruncate la supărare, dar și acestea produc efecte grave.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Săgetător:

Există posibilitatea să ajungi la un conflict cu un grup care te susține sau cu unul dintre protectori, care cere mai mult decât te-ai fi așteptat, în schimbul a ceea ce îți oferă.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Capricorn:

Se anunță o lovitură de teatru la serviciu, mai ales pentru cei interesați de o poziție mai înaltă, pentru care sunt dispuși la compromisuri deloc onorabile.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Vărsător:

S-ar putea să te trezești pus într-o situație mai mult decât revoltătoare, din cauza unor oameni superficiali, care iau decizii fără să știe cum se face acest lucru.

Horoscop 5 noiembrie 2019 – Pești:

Se poate vorbi despre o pierdere, de imagine, în cazul în care îți vei da drumul la gură, fără să gândești înainte. Poate fi și una financiară, dacă vei permite ca situația să se agraveze.  

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 02 – 08 noiembrie 2019. Venus va intra în zodia Săgetătorului| VIDEO URANISSIMA

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste