Horoscop Balanță

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, fel de a vorbi responsabil, judicios, precis și cu grijă pentru formă și conținut. Relații cu instituțiile statului, mai ales de natură administrativă. Balanțele vor dori să se pună la punct cu informațiile și precizările în plan juridic pentru a avea o viziune corectă asupra chestiunilor referitoare la studii, examene, învățătură, în general, deplasări viitoare sau formare profesională și perfecționare, mai ales în varianta modernă, tot mai prizată, de „studii la distanță”.

Între 13 aprilie, după ora 02:06′, și dimineața zilei de 15 aprilie, preocupări curente în plan domestic dar executate fără tragere de inimă, din obligație sau pentru că nu au încotro.

Între 15 aprilie, după ora 09:37′, și seara zilei de 20:30, din punct de vedere afectiv, casa a V-a a celor născuți în Balanță va fi plină de surprize mai greu de anticipat, însă, sub ce formă se vor concretiza ele pe fondul realității cu care ne confruntăm, în care domină regulile, indicațiile și interdicțiile.

Astfel că, mișcarea în sensul de circulație nestingherită, de petreceri, vizite, de participare la manifestări colective ne mai fiind posibilă, o mare parte dintre ipostazele prin intermediul cărora nativii ar fi putut să se bucure de aceste provocări vor fi aproape imposibil de pus în practică iar între indisponibilitatea unora de a găsi soluții de moment și marea lor dorință de a trăi liber și fără constrângeri se va nașe un conflict interior: în loc să se bucure de un context interesant din punct de vedere astral, aceștia își vor rosti în of-urile și ah-urile nemulțumirii lor alături de o doză de irascibilitate și de incapacitatea de a-și găsi liniștea sau mulțumirea „și cu mai puțin”.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite