De Urania,

Horoscop Fecioară

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, întâmplări cu rol important pentru carieră, imagine publică sau exercitare a unei funcții. Situație favorabilă, dar de scurtă durată sau care se poate risipi destul de repede, pe fondul unor comentarii care vor introduce o doză de îndoială asupra omului și a motivațiilor sale. Nu sunt indicate abordările superficiale, neatente la detalii sau care ignoră consecințele și persiflează riscurile.

Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, apropiere sufletească de un prieten care are o viziune culturală, religioasă, de esență umanistă, apropiată de cea nutrită de Fecioară.

Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, discretă solicitare a axei cardiovasculare (mai ales în a doua parte a zilei de 27 mai). În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului și va tranzita, până pe 6 august, casa a XII-a. Va fi un parcurs neobișnuit de lung, care se explică prin retrogradarea care se va produce în timpul lunii iulie și care va dura patru săptămâni.

Ea va pune un accent special pe chestiunile ce privesc relațiile de prietenie și mai ales pe impactul pe care îl vor avea asupra nativilor cuvintele, afirmațiile și ideile care le vor provoca acestora reacții afective. Între 30 iulie și 6 august se vor produce tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde în tranzit prin Capricorn, activând și răscolind axa relațiilor de încredere, de simpatie, de dragoste și a atașamentelor față de prieteni, iubiți, copii.

Din 29 mai, după ora 13:40, pentru că Luna își va începe tranzitul prin zodia Fecioarei, nativii vor fi în formă, echilibrați, obiectivi, înțelepți, prudenți și eficienți în tot ceea ce vor face. Perioadă interesantă, oarecum neașteptată, care va netezi drumul spre dialog sau împăcare a nativului cu un partener care până acum a făcut figură de „personaj dificil”.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.