Horoscop iarnă 2019-2020 – Berbec

DRAGOSTE: Atmosfera se schimbă în decembrie, nu neapărat în bine, din cauza unor dorințe de-ale tale care devin mai intense și nu mai vrei să renunți la ele. În ianuarie vei fi mai interesat de alte domenii de viață și aceasta poate fi o șansă de revigorare pentru relația de cuplu. Februarie te va găsi ocupat cu alte probleme, mult mai importante.

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

CARIERĂ: Chiar din decembrie începe un proces de schimbare a priorităților, de materializare a unor planuri mărețe la care te-ai tot gândit anul trecut. Obstacolele nu vor lipsi, ba chiar vor fi pe măsura aspirațiilor tale, dar vei avea șansa de a le depăși, cu multă muncă și determinare. În ianuarie te poate ajuta o schimbare care intervine la nivelul conducerii sau al legislației.

SĂNĂTATE: Până în februarie, rămâne valabilă tendința de a primi semnale de la propriul corp, multe dintre ele exagerate, altele false. Aceste îngrijorări te pot trimite, totuși, la un specialist, înainte de a apărea o problemă reală. Primăvara ar trebui să te găsească într-o formă cât se poate de bună, ca să poți face față provocărilor de orice fel.

BANI: Sectorul financiar se dinamizează în decembrie, când vei vrea de toate și nu mâine, ci acum, imediat. Se anunță mai multe cheltuieli decât câștiguri, iar de partea de venituri va trebui să te ocupi cu maximă seriozitate începând cu prima decadă a lunii ianuarie, când vor începe să se deschidă uși la care doar ai visat.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Taur

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Luna decembrie poate fi foarte dinamică la acest capitol. Sunt șanse să treci prin mai multe probleme decât în tot anul, de la întâlniri spectaculoase la separări zgomotoase. Ianuarie și februarie îți vor aduce un strop de liniște, ca să poți evita extremele din luna anterioară. Ești în plină transformare a personalității și e firesc ca și relațiile să treacă prin schimbări.

CARIERĂ: Vei rămâne și în lunile de iarnă în același stadiu de pregătire a unor viitoare realizări profesionale, care vor veni dacă le cauți și faci ceea ce trebuie ca ele să apară. Începând cu luna decembrie, timp de un an, vei avea parte de un sprijin neprețuit din partea unei persoane care se află deja în poziția pe care o dorești tu sau de la o persoană care te prețuiește în mod deosebit.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate este schimbătoare, ca și tine, deși nu ai fi putut spune acest lucru despre tine acum un an. Așa va fi și în lunile de iarnă, cu un accent special în luna decembrie, când ai putea ajunge foarte ușor la epuizare, în primul rând nervoasă, dacă te vei lăsa în voia emoțiilor intense, fie ele pozitive sau negative. E clar că ai nevoie de liniște, de echilibru și acestea două sunt greu de obținut.

BANI: În decembrie, șansa e de partea ta, dar beneficiile nu vin direct, ci prin intermediul unui partener sau al unui membru al familiei. Poți avea noroc la cadouri generoase, bonusuri, oferte speciale sau alte forme de reduceri.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Gemeni

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: În decembrie se încheie o perioadă care ți-a adus destul de multe schimbări importante în relațiile care contează. Se instaurează o liniște relativă, până în prima decadă a lunii ianuarie, când vei beneficia de o nouă dinamizare. Acest impuls este, însă, cu două tăișuri: arată mai degrabă a dorință de eliberare de orice povară, pentru că te invită la sinceritate.

CARIERĂ: Ești în continuare în pericol să acumulezi un capital de imagine negativ, de care cu greu vei scăpa. Până în februarie va trebui să faci adevărate acrobații ca să te ții departe de bârfe, invidii sau de persoane răuvoitoare care se lipesc de tine imediat. În rest, aceeași inadecvare, adică senzația că te afli într-un loc care nu ți se potrivește, e prea mult pentru tine. Luna decembrie poate fi de-a dreptul aglomerată la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Luna decembrie poate fi o lună a exagerărilor, chiar și cu volumul de muncă, cu intenții bune, care pot sfârși prost prin epuizare și neatenția cu care aceasta vine la pachet. În ianuarie vei vedea rezultatele și, cel mai probabil, nu o să-ți fie pe plac, mai ales ceea ce îți va spune cântarul. Din februarie va trebui să te ocupi de aceste chestiuni, pentru că vei vedea că nu mai merge așa.

BANI: Începând cu luna decembrie, timp de un an, vei avea parte de sprijinul unei persoane puternice, care, chiar dacă te va pune la muncă, va avea grijă și să fii recompensat pe măsură. Situația financiară se poate ameliora și datorită partenerului, care va începe să câștige mai bine.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Rac

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: În decembrie vei păși într-o nouă etapă în relația de cuplu, una care poate aduce clarificările pe care le-ai tot căutat în ultimii ani. Este posibil orice, dar șanse mai mari ar avea un angajament real, sincer, cu cărțile pe masă. Se poate oficializa o relație care are deja o istorie îndelungată sau se poate ajunge la o separare legală într-o relație care a dovedit că nu mai funcționează.

CARIERĂ: Ai foarte multe de învățat despre gestionarea corectă a ocaziilor care se ivesc și ai trăit deja experiențe prețioase în acest an. Această tendință va continua, timp de câțiva ani, numai că din decembrie vei rămâne fără un sprijin foarte valoros, care ți-a permis să aspiri la realizări ieșite din comun. Apare, în schimb, un partener matur, serios și domol, care te va ajuta să te reorganizezi cum se cuvine și să cobori cu picioarele pe pământ, înainte de a aspira spre înălțimi.

SĂNĂTATE: Chiar la începutul lunii decembrie se încheie o perioadă specială pentru tine, în care ai beneficiat de protecție și de o vitalitate mai puțin obișnuită. A venit momentul să îți gestionezi corect resursele și să îți respecți limitele de orice fel. Excesele se vor vedea imediat, iar din primăvară ar putea să îți afecteze inclusiv imaginea bună pe care o ai într-un grup.

BANI: Resursele vor fi pe măsura eforturilor, dar contextul indică o creștere a volumului de muncă începând cu prima parte a lunii ianuarie. Această tendință se va diminua, însă, luna următoare. Vei cheltui și în lunile de iarnă, pentru casă și familie.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Leu

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Ai adunat multe experiențe frumoase în acest an, ai luat decizii importante, iar în lunile de iarnă vei culege roadele eforturilor depuse pentru cei dragi. Chiar dacă în decembrie nu vei avea parte de strălucirea la care te aștepți, luna ianuarie va compensa acest neajuns, alinându-ți supărările, mai ales că nici nu vei mai avea timp pentru astfel de preocupări.

CARIERĂ: După atâtea greutăți, vei primi, chiar din primele zile ale lunii decembrie, o mână de ajutor care poate lua orice formă, de la o persoană concretă, care îți preia din atribuții, la schimbarea locului de muncă. Poate că nu va fi ceea ce sperai în taină, dar vei percepe această schimbare ca pe o eliberare de o povară grea. Timp de un an, cel puțin, volumul de muncă va fi altul, mai ales că acum știi să îți selectezi prioritățile.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate poate începe să se redreseze începând chiar cu luna decembrie, dar nu de la sine, ci cu eforturi serioase, cu sacrificii necesare și tratamente de durată. Șansa, însă, e de partea ta, de această dată. Poate nu vei resimți imediat o ameliorare, dar în lunile următoare nu o vei putea nega.

BANI: Sunt ultimele trei luni de complicații, ciudățenii și încurcături financiare. Nu sunt recomandate investițiile pe termen lung, dar nici cheltuielile excesive, chiar dacă e vorba de banii altora – ai familiei, ai partenerului de cuplu sau unii împrumutați. Ar fi bine să ai răbdare până în februarie pentru a putea lua decizii bune în acest domeniu.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Fecioară

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Dacă relația de cuplu a rezistat, fără daune majore, până în această iarnă, sunt șanse să treci cu bine peste ultimele trei luni de încercări la acest capitol. Se mai destinde atmosfera în decembrie, iar în ianuarie și februarie vei avea un context ceva mai favorabil pentru a lămuri neînțelegerile.

CARIERĂ: Deocamdată te pregătești pentru o etapă importantă, care va începe odată cu noul an și va dura mai mult. S-a creat deja contextul care te trimite cu gândul la o schimbare ce va veni spre tine lent, frumos, fără surprize. Începând din decembrie, îți vei descoperi sau redescoperi pasiunile care pot deveni ceva mai mult de atât în viitor.

SĂNĂTATE: Dintre toate lunile de iarnă, doar decembrie se anunță a fi mai agitată în acest domeniu de viață, în special din cauza unor slăbiciuni preluate prin gene sau prin stilul de viață. Ianuarie te va ajuta, scoțând la lumină aceste deficiențe, în anumite momente, prin semnale care te pot trimite urgent la un specialist. Sunt vizate părți importante ale aparatului digestiv.

BANI: Ești într-o etapă în care înveți ce înseamnă banii, deși s-ar putea să fii convins că deja știi foarte bine. Dacă ești convins, vei fi surprins cât de multe lucruri noi poți afla despre bani, despre ce poți face cu ei și, mai ales, ce nu poți cumpăra. Șansa îți poate surâde, în această iarnă, dacă vei dori să fructifici o pasiune care presupune muncă multă și un strop de talent.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Balanță

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Ești, și în această iarnă, în etapa de învățare a secretelor armoniei în cuplu, ale stabilității unei astfel de relații și ale iubirii necondiționate. Toate lunile de iarnă, în special decembrie, au rezervate lecții importante pentru tine, este suficient să fii atent și să ai repere interioare sănătoase.

CARIERĂ: Mai ai puțin, doar vreo trei luni, de suportat o poziție inferioară, anumite neplăceri la serviciu, provocate de o pierdere de imagine pe care nici tu nu o înțelegi prea bine. Nici nu are rost să îi cercetezi motivele, va trece așa cum a apărut. Vestea bună este că, odată cu lunile de iarnă, vine și pentru tine o perioadă mai limpede la locul de muncă, în care vei lucra cu mai mult drag și cu mai multe satisfacții.

SĂNĂTATE: Tot aproape trei luni mai trebuie să fii atent la exagerările legate de starea de sănătate, să eviți să îți plângi de milă și să nu atribui oricărei tristeți denumiri savante – de exemplu, depresie. Dacă te cuprinde vreo nemulțumire și nu te lasă, cel mai bun leac este să îți găsești ceva de făcut și va trece. Lunile de iarnă vor aduce, totuși, mai puține motive de îngrijorare decât cele anterioare.

BANI: Decembrie poate fi o lună mai bună decât celelalte, cu un volum mai mare de muncă, dar și cu satisfacții pe măsură. Ianuarie poate fi o lună de cheltuieli pentru deplasări, mai lungi sau mai scurte ori pentru cursuri practice, care să acopere unele goluri din pregătirea ta, pentru serviciu sau doar pentru tine. Februarie nu aduce schimbări, doar o mică domolire a cheltuielilor.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Scorpion

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Ceața persistă toată iarna, cu toate eforturile tale de a o îndepărta. Vestea bună este că vei reuși să selectezi mai bine persoanele sincere de cele false și să decizi de cine ar trebui să te îndepărtezi fără întârziere. Relațiile de cuplu deja oficializate trec printr-o lungă perioadă de transformări.

CARIERĂ: Lunile de iarnă nu aduc schimbări în situația ta profesională, dar rămâne valabilă tendința de a trăi situații din care ai ceva de învățat, mai ales prin relațiile cu colegii de serviciu. De la tine trebuie să pornească inițiativele bune, cele menite să le facă viața mai ușoară și mai frumoasă celor din jur.

SĂNĂTATE: Problemele din această iarnă sunt cele cunoscute, rezolvate parțial sau neglijate. Problema este că începând cu luna decembrie, timp de un an, va trebui să înveți multe lucruri despre tine, despre cum funcționează corpul tău, care îți sunt limitele sau noile limite, în funcție de vârstă. Tot sistemul osos, dinții, dar și articulațiile sunt vizate.

BANI: Odată cu debutul lunii decembrie se închide fereastra de oportunitate de care ai beneficiat începând cu luna decembrie a anului trecut. Asta înseamnă că vei rămâne la acest nivel al veniturilor mult timp de-acum încolo, dacă nu ai devenit lacom sau ți-ai supraestimat meritele. Mai ai de cules ultimele roade în decembrie și în ianuarie.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Săgetător

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: A trecut vremea marilor evenimente sentimentale, iar lunile de iarnă vor confirma această tendință. A venit vremea lecțiilor de viață despre iubire, despre modul în care acest sentiment îți schimbă viața și despre stabilitatea relațiilor sentimentale. Decembrie și ianuarie se anunță a fi mai agitate, cu multe oscilații în sentimente, dar aceste mici furtuni nu se compară cu uraganele pe care le-ai trăit.

CARIERĂ: Schimbările pe plan profesional vor continua și în lunile de iarnă. Toate acestea fac parte dintr-un proces de transformare care durează câțiva ani, așa că nu e cazul să te grăbești și nici să cauți stabilitate cu orice preț. Frământările tale vor fi mai intense în decembrie, iar din ianuarie poți trece și la fapte, măcar prin clarificarea unor decizii care trebuie luate.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate trece prin schimbări profunde, odată cu tine. Vei fi atras și în această iarnă de soluții alternative, de o altfel de alimentație, de leacuri cât mai naturale. Cea mai bună terapie este, pentru tine, munca în care crezi, care te atrage și îți solicită cele mai frumoase calități. Decembrie poate fi o lună mai furtunoasă în planul sănătății, probabil pe fondul exceselor de orice fel.

BANI: Acesta este, de departe, cel mai dinamic sector al vieții tale și sectorul care cere cea mai mare atenție din partea ta, începând cu luna decembrie. Vei avea ocazia să înveți, prin experiențe directe, care este valoarea banilor, în ce merită să investești și în ce nu, dar și cum poți face economii inteligente.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Capricorn

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: De-a lungul întregii ierni, rămâi în perioada de testare a relației de cuplu, în sensul că vei fi mult mai atent la tot ce se petrece, cu riscul de a exagera valoarea unor situații și mesaje pe care le primești. Începând cu luna decembrie vei simți nevoia să te eliberezi de constrângerile de orice fel, aici fiind incluse și obligațiile care vin odată cu o relație de lungă durată.

CARIERĂ: E liniște, deocamdată, în acest domeniu, atâta cât poate fi, pe fondul unor schimbări profunde pe care le-ai trăit și vei continua să le trăiești și în această iarnă. Vestea bună vine din direcția pasiunilor tale, care vor solicita din ce în ce mai multă atenție, cel puțin una dintre ele având șanse să se transforme în meserie sau ocupație care să aducă un venit suplimentar.

SĂNĂTATE: Chiar de la începutul lunii decembrie, timp de un an, cel puțin, vei simți nevoia să te ocupi de tine, de felul în care arăți, de evidențierea calităților și, mai ales, de diminuarea defectelor. În ianuarie pot ieși brusc la iveală anumite slăbiciuni organice pe care le cunoști, dar ai ales, probabil, să le neglijezi. Este momentul unor decizii curajoase, pe care le vei pune în practică începând cu luna februarie.

BANI: Te bucuri de o oarecare stabilitate a veniturilor și pe parcursul iernii, deși probabil că nu ești mulțumit de acesta, la câte planuri ai în minte pentru casă și relaxare. Vor apărea și schimbări, și oscilații ale veniturilor, dar mai e ceva timp până atunci. Unele vor începe în februarie, la nivel mic, cele cu adevărat importante vor începe în primăvara viitoare.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Vărsător

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Ești ocupat și spui că nu te interesează viața sentimentală în acest moment. La fel vei face pe tot parcursul iernii, dar trebuie să știi că e doar liniștea dinaintea furtunii, care va începe în primăvara viitoare și va continua, mult mai intens, în lunile de vară. Așa că ar fi bine să îți protejezi relațiile la care ții, în special față de propria tendință de a deveni indiferent și comod.

CARIERĂ: Unul dintre domeniile care îți ocupă mare parte din atenție este cel profesional și la fel va fi și în lunile de iarnă. Procesul de schimbare, care a început de mai multe luni, se va accentua începând cu luna decembrie, când va începe să se contureze și o șansă care la început te poate surprinde. Vei beneficia, timp de un an, de ocazii favorabile, care apar ca din senin, prin intervenția unui protector discret.

SĂNĂTATE: Povara pe care o duci de ceva timp începe să devină mai ușoară, poate și datorită faptului că ai acceptat anumite limitări, firești, ale vitalității. Începând cu luna decembrie, timp de un an, vei fi nevoit să te ocupi de problemele apărute, dar de această dată cu mai multe șanse de reușită. Stresul asociat cu munca nu se va diminua imediat, ci va trebui să îi faci față prin învățarea unor metode noi de revigorare și relaxare.

BANI: Temerile tale legate de acest domeniu vor continua, probabil cu aceeași intensitate, până în februarie, dacă nu ai reușit să găsești o metodă inteligentă de a le ține sub control. Vestea bună este că veniturile vor oscila și în sens pozitiv în lunile de iarnă, poate și datorită intervenției unor protectori sau prieteni.

Horoscop iarnă 2019-2020 – Pești

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

DRAGOSTE: Ești principala cauză a instabilității relației de cuplu și probabil că ți-ai dat seama de acest lucru până acum. Această tendință va continua în toate lunile de iarnă, se va diminua în ianuarie, iar în februarie va dispărea complet, cu condiția să nu fi lăsat în urma ei codițe – de exemplu, îndoieli nelămurite, pofte nemărturisite sau autocompătimire motivată de orgoliu.

CARIERĂ: Decembrie, dar mai ales ianuarie se anunță a fi mai dinamice pe plan profesional, în special în sensul că vei fi dispus să îți revendici poziția binemeritată și vei face și eforturile necesare pentru asta. Apoi se va instala o liniște relativă, care poate însemna stabilitate la suprafață, iar în profunzime, pregătirea pentru o perioadă ceva mai dificilă, care va începe în primăvara viitoare.

SĂNĂTATE: Ai în continuare șansa, în lunile de iarnă, să îți vezi slăbiciunile nocive la lumina zilei, să le evaluezi consecințele și să iei măsuri pentru a le diminua sau a le face să dispară. Vestea bună este că de la finalul lunii noiembrie te întorci la un nivel de vitalitate de care nu ai avut parte în ultimele luni și vei fi protejat, în mare parte, de probleme.

BANI: E liniștea dinaintea unei furtuni în domeniul financiar, în această iarnă, și ar fi bine ca finalul acesteia să te găsească pregătit pentru o schimbare destul de spinoasă. Pregătit înseamnă să eviți cheltuielile inutile și lărgirea baierelor peste nivelul pe care ți-l poți permite.

Citeşte şi:

Ce era Cotroceni înainte să devină locul râvnit de președinți | Despre duhurile și fricile care încă bântuie locul

Am ajuns la 2.400 de metri în inima Africii, unde e cea mai mare densitate de campioni. Și am găsit un antrenor român!

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

Meteorologi: Iarna aceasta va fi mai caldă decât de obicei

FABULOS! Cu cât a scăzut valoarea acțiunilor Coca-Cola la bursă, după ce Ronaldo a mutat două sticle la conferință!
PARTENERI - GSP.RO
FABULOS! Cu cât a scăzut valoarea acțiunilor Coca-Cola la bursă, după ce Ronaldo a mutat două sticle la conferință!
Olivia Steer, în centrul unui nou SCANDAL. Ce a îndrăznit să spună acum soția lui Andi Moisescu
Playtech.ro
Olivia Steer, în centrul unui nou SCANDAL. Ce a îndrăznit să spună acum soția lui Andi Moisescu
Palatele romilor din Huedin, propuse pe lista obiectivelor turistice. Manex, proprietar: "Am luat un model după interneturi, ne place Versaci"
Observatornews.ro
Palatele romilor din Huedin, propuse pe lista obiectivelor turistice. Manex, proprietar: "Am luat un model după interneturi, ne place Versaci"
Horoscop 16 iunie 2021. Scorpionii ar fi bine să gândească de două ori și să vorbească o singură dată
HOROSCOP
Horoscop 16 iunie 2021. Scorpionii ar fi bine să gândească de două ori și să vorbească o singură dată
Lumea filmului este în doliu. A murit o mare actriță, după ce a fost lovită de o trotinetă
Știrileprotv.ro
Lumea filmului este în doliu. A murit o mare actriță, după ce a fost lovită de o trotinetă
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Telekomsport
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)